![]() |
Tuzlu Ay Çöreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzlu Ay Çöreğiiçindekiler 200 gr un 200 gr margarin 200 gr süzme yoğurt Tuz 100 gr macar salam 100 gr otlu peynir veya beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 çorba kaşığı süt Susam hazırlanışı Soğuk margarini küçük parçalar halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzeme için salamı küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Üçgenlerin üzerine iç malzemeden yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarısı ve sütü karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|