![]() |
Ne Çok Büyütmüşüm Seni Ben... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Çok Büyütmüşüm Seni Ben...ry5gupoaz5didel67c33hgd3 ![]() Sen nasıl görünmüşsün ![]() Ne kadar da büyük,ne kadara da kocaman gözlüklerim varmış meğer ![]() Nasıl da büyütmüşüm gönlümde seni ![]() Dev sandığım bir cüceymiş yüreğin oysa ![]() Küçük gelirim derken sığmamışım ![]() Hani hep bir kaybeden muhasebesi yapılır ![]() Ben pek hazetmem bilirsin ![]() ![]() Ama şöyle bir düşündüm de benden ne esirgediysen sen iki katını kaybetmişsin ![]() Çünkü ben senin tam iki katınmışım ![]() Yüreğim yüreğinin,cesaretim cesaretinin tam iki katı ![]() Öyleymiş yani ![]() Şöyle bir çekilip beş adım geriden baktınmı meğer ortadaymış manzara ![]() Sen esirgediklerinle kalakaldın ![]() ![]() Benimleyken devdin sen ![]() Yüreğimdeyken koskoca bir devdin ![]() ![]() Sihir bendeymiş ![]() ![]() Çünkü gördüm ki - hani şu beş adım mesafeden -seni kimse yüreğinde böyle devleştiremez ![]() Artık ebediyen cücesin ve inan kimi inandırmaya çalışsan aksine beni koyacaklar aklına ![]() Göreceksin, bir gün göreceksin ![]() Birgün sen de manzarayı beş adım geriden izlemeyi öğrenecek ve beni göreceksin ![]() Ozaman bütün boşvermişliklerin çıkacak karşına ![]() Sonra kırılmış umutlarım ve elimde büyük bir çakmak ![]() Senden bile büyük ![]() Sen tam da görebilmişken yüreğimin hacmini ve almak isteyecekken tam da eski yerini ateşe vereceğim bütün resmi ![]() Beni,seni,diğer görüntüleri ne varsa tertemiz edeceğim ![]() Geriye bomboş bir çerçeve kalacak tablodan ve fırçalar benim elimde ![]() ![]() ![]() Sence tekrar çizsem nereye koyardım seni yüreğimde? Ya da çizermiydim tekrar seni? İşte en son bu sorunun cevabını aradım ve en son bunları düşündüm ![]() Son olmasını umduğum bir karar aşamasında şimdi seni tanıyan,bilen,seni düşünen,senle yaşamış bütün organlarım,somut ve soyut herşeyim karar aşamasında ![]() ![]() ![]() Sanırım yakmak zamanı artık ve sanırım sorumun cevabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sanmam ve ASLA! |
![]() |
![]() |
|