|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıyortıpkı, aşkı, ellerim, yazarken, yüreğim |
![]() |
Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor...Tıpkı Yüreğim Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor...Tıpkı Yüreğim Gibi![]() Kaçtıkça o beni kovalıyor ![]() 'Bir daha aşka dair yazmayacağım !Bana aşkı yazdırmayın!'' diye düşünsemde,ya aşk beni buluyor,ya da aşıklar ![]() Ya aşk vuruyor yüreğime yada yüreğimde aşk acıyor ![]() ![]() ![]() Bu sefer ''aşk cinayetleri'' başlıklı haberler takıldı gözlerime ve yüreğime ![]() Neredeyse hergün gazete köşelerine yansıyor aşk cinayetleri ![]() Yazık ![]() ![]() ![]() Hem kızıyorum hem üzülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ölenlere de kalanlara da ![]() ![]() ![]() Yakanlara da yananlara da ![]() ![]() ![]() Aşk zehir olmamalı ![]() ![]() ![]() Aşk gibi bir duyguyla ''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı ![]() ![]() Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir? Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise,aşk cinayeti de o kadar aşk tır ![]() ![]() ![]() Aşk su gibi hayat vermeli insana ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaşamayı öğretebiliyoruz,ne de sevmeyi ![]() ![]() ![]() Ne mutluluğu anlatabildik,ne de imtihanı ![]() ![]() ![]() Ne hayatı anlatabiliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir? Ve şunu asla unutmayın! Kulak verin bu sese Aşk bilekte yaşanmaz,yürekte yaşanır ![]() ![]() Yürekte yaşanan aşk,kavuşamadığını kırmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Mangal gibi yürek''derler ya ![]() ![]() ![]() Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yaşayanlara sabır versin ![]() Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aLıNtI |
![]() |
![]() |
|