![]() |
Ölüm Kokuyorsun İşte...~Kaçak Cadı~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Kokuyorsun İşte...~Kaçak Cadı~Ölüm kokuyormuşun meyer ben aşk sanmışımtım ![]() O masum bakışlarında sevgi var sanıyordum ![]() Oysa masum bile bakmıyormuşsun Senn ' Gülünce aydınlandı yine dünyam derdim ya; Şimdi diyorum gülme öyle ölüm kokuyor gülüşün ![]() 23511899 ![]() İçim yanıyor ey yar hissetmiyormusun ![]() ![]() Hiç Biri benim için ağlıyor demiyormusun # Yokluğun/varLığın öLümlerden beter !! Senle başlayan her satır başı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonu yok başı yok sen-li cümlelerin ~ Adınla başladığım her söz adınla bitiyor ; Adınla bittirdiğim her söz yeni bir söz yazdırıyor ![]() bitmitmiyor işte bu yüreğin sana haykırışları ## Ne söylesem faydasız ne kadar haykırsam boş biliyorum ellerinsin ellerde kalmalısın !! ; -belkide el oLan benim halelinin olmalısın sen ## Peki ama ben ne zaman haram oldum ki sana ?? bukadar çok severken haram denir mi bana ~ Ölüm kokuyorsun işte ölüm !! Şaşırtıyorsun doğru bildiklerimi ![]() ![]() Gitmelisin gitmekte istiyorsun zaten ![]() Kal diyemem dememeliyimde zaten !! Ama öyle bir bakıyorsun ki ölü-me bile bile koşasım geliyor ! |
![]() |
![]() |
|