![]() |
***Sahipsiz Aşk*** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ***Sahipsiz Aşk***![]() zamansızdı hayatıma girişin biliyordum,biliyordum da girme diyemedim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgiye açtı yüreğim,sevda tohumları filizlenmeyi bekliyordu, canım özlemeyi,canım hasreti çekiyordu,sevmek ,sevilmek nasıl bir duyguydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle bir anda geliverdin güneş gibi bahar gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl derdim ısıtma yüreğimi, nasıl derdim yaşatma baharı ![]() zamansızdı gözlerine bakmayı isteyişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin de canın yanıyor ,yüreğin yaralı biliyorum ![]() ![]() oysa hazırdım seninle yaşanacak her ,duyguya ![]() acına,aşkına,hasretine ![]() ![]() seni sonsuz sevebilirdim ![]() ellerini ellerimden, gözlerini gözlerimden hiç ayırmaz uyuduğun,uyandığın her anında senin başucunda,yanıbaşında hep en büyük aşkla, her gün yeniden sana aşık olarak senin olabilirdim ![]() rüyaydı,hayaldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dün sabah aynaya baktığımda acı gerçekle yüzleştim ![]() ![]() sen dağın zirvesi,ömrün baharı ![]() ![]() ![]() ![]() mutluyum canım sakın üzülme ![]() ![]() uyandım artık ![]() ![]() ![]() aşkın olamadım dostun olmaya hazırım ![]() seni tanımama seni sevmeme izin verdiğin için teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|