|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkarır, kalp, kırıldığında, ses, sizce |
![]() |
Kalp Kırıldığında Nasıl Bir Ses Çıkarır Sizce ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp Kırıldığında Nasıl Bir Ses Çıkarır Sizce ?Kalp Kırıldığında Nasıl Bir Ses Çıkarır Sizce ? güvercinin telaşlı kanat çırpışındaki ses mi? yoksa, kelebeğin kanadındaki inadına sessiz bir çığlık gibi mi? ya da, tuz-buz olan bir sırçanın haykırışı gibi mi? nasıl bir sestir ki,perişan eder bizi duyduğumuzda?? ne kalpler kırdık bilmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne setler koyduk aramıza bu kırılmış kalplerden de ![]() ![]() sonra aşmaya çabaladık durduk çok ![]() ![]() ![]() dokunmak istedik,ulaşamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ulaşmak istedik,kendi ellerimizle kurduğumuz setler engel oldu yine kendimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa, nasıl da kolaydı yıkıvermek han duvarlarını ![]() ![]() ![]() ![]() sıcacık bir gülümseme, içten bir çift gözle birleştiğinde,eritmez mi en büyük buzulları??? esirgedik birbirimizden maliyeti sıfır olan gülümsemelerimizi ![]() ![]() ![]() kolay geldi bencillik en dar anlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaçarken bakmamak ardımıza ya da, bakıp da görmemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her ne varsa ![]() ![]() ![]() oysa,ne de kolaydı düşmanlığı yoketmek, sıcacıık bir gülümsemeyle ![]() ![]() ![]() ![]() o bana düşman denemedik bile hiç ![]() ![]() ![]() ![]() oysa hayat ne de kısa ![]() ![]() düşünmek için bile vakit yokken ![]() ![]() ![]() ![]() bile bile zehir ettik günlerimizi ![]() ![]() kavgalarla ![]() ![]() itişip kakışmakla harcadık dünlerimizi ![]() ![]() ![]() ziyan ettik hem düne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sahi,kalp kırıldığında nasıl bir ses çıkarır? duydunuz mu hiç? ben ne zaman dinlesem bir cam parçalanışı hissediyorum peki ya siz? aLıNtI |
![]() |
![]() |
|