![]() |
Öldü Dedim Ya Size... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öldü Dedim Ya Size...Öldü ![]() ![]() ![]() ![]() Iki dakika önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapayalnız kaldı ruhunu yitirince Geceymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öldü dedim ya size! Tam da iki dakika önce ![]() ![]() Sevdan mı? değil ![]() ![]() ![]() Hayat kavgası mı? hayır! Ruhunu diyorum ![]() ![]() Öldü dedim ya size ![]() ![]() Sebepsiz kaçışlar planladı durdu hep ![]() ![]() En sonunda başardı: Ne istedi ruhundan? Neden kıydı? Sormayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bana sormayın dedim size! Bırakalımda bunları, kulak kabartalım neler söyledi yüreği: Ey ellerimden akıp giden zaman,gözlerimde damlayan gençlik! Ellerimde harcını kardığım umutlarım ve inşaasına bir türlü başlayamadığım sıcacık evim ![]() Sen ey sevgilim!!! Gitmekteyim! Kapısı ardına dek açık yüreğimin Hayır, hayır hasta felan değilim! Hayır! Seni delice sevmekteyim! Sonbaharı yaşamadan kış doldu ceplerime ![]() ![]() ![]() Hergün kar yağıyor da o karda yürüyemiyordum artık! Üşüdükce içime kapanıyorum ![]() Kapandıkca yazıyorum, yazıyorum, yazıyorum ![]() ![]() sonra sinirlenip yazdıklarımla sigarami yakıyorum! Gözlerden uzak olmalıyım ben, sözcükler bana ulaşmamalı, duymamalıyım o garip şiirleri ![]() Bir saatlik derin uyku için herşeyi vermeliyim ![]() Hem telefonlarımıda kapattım tüm terkedilmişliklerimi de yanıma aldım gidiyorum şimdi Ufacık bir cocuk gördüm yolda giderken ![]() Ufacık bir öpücük kondurdum yanağına, üşüdüm ![]() ![]() ![]() Ihtimal ki arkamdan kimse bakmıyordu ![]() Evet evet ![]() ![]() ![]() Ama ne acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|