![]() |
Mavi Gülüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mavi GülümBütün soruları silmek istiyor yüreğim ![]() ![]() Bildiğim sana ve MAVİye hasretliğim ![]() ![]() Şimdi sen yoksun… MAVİlerim saat kadranına umutlar bir sonraki vuruşa gülüşleri hiç sorma ![]() Gece MAVİlerindeyim ![]() ![]() Bir MAVİ gecede başlamıştı sevdamız ve MAViye çalmıştı bütün umutlarım o gece ![]() Unutturmuştun bana karanlığın siyah olduğunu ve sözlerinle fark ettim ilk kez bütün gecelerin MAVİ olduğunu ![]() Bir MAVİ geceydi o bütün gecelerden güzel ![]() Bir MAVİ geceydi o benim için ömre bedel ![]() Ve sonra… Bir gidişin vardı ki mutluluğuma inat ![]() Bir gidişin vardı ki kırıldı içimde kol kanat ![]() Umutlarımın MAVİsini alıp gittin denizlerimin MAVİsini çalıp gittin ![]() MasMAVİ bir dünyama simsiyah bir çivi çakıp gittin ![]() Gittin ve sen her yalan gibi bittin ![]() ![]() ![]() ![]() Ben MAVİye yükledim anlamları seninle ilgisi yok ![]() ![]() ![]() MAVİyi tanıdım renklerin içinde ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen yüreğime dokunduğunda MAViye boyandı dünyam aşk MAVİye boyandı ![]() ![]() ![]() Çocukken dinlediğim masallara inanıp MAVİden bir masal yazdım bize ![]() ![]() ![]() Ben MAVİye sonsuz bir anlam yükledim seninle ilgisi yok ![]() ![]() ![]() Ben MAVİyi çok fazla sevdim ben bu aşkı çok sevdim ve bunları yaşadım seninle bir ilgisi yok ![]() ![]() ![]() Şimdi gitsen çok fazla şey yıkılacak içimde MAVİlerim bitecek masallara olan inancımda ![]() ![]() ![]() Şarkılar dinleyip ağlayacağım geceler boyu seni özlerken ![]() ![]() ![]() Koyu bir yangın olup kalacak içimde aşkın en büyük acım olacak ![]() ![]() ![]() Yaşamı sevmekten de vazgeçeceğim büyük bir ihtimalle insanları sevmektende ![]() ![]() ![]() Ben hep severek yaşamak istiyorum bu hayatı ![]() ![]() ![]() "Gitme" diyorsam da yalnızca bunlar için ![]() ![]() ![]() Yoksa seninle bir ilgisi yok!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|