![]() |
Aşkınızın İq'sü Kaç? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkınızın İq'sü Kaç?Sevgiliniz ilişkinize tüm üzüntü ve mutluluklarını dahil ediyor mu? Yoksa ilişkinizi sadece yüzeysel mi görüyor? Yanıtlar testimizde ![]() ![]() ![]() 1- Sevgilinize bir sağlık veya aile sorununuzu anlattığınızda, o ![]() ![]() ![]() a) ![]() ![]() ![]() ![]() b) ![]() ![]() ![]() ![]() c) ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bayram ziyaretleri ve düğünler gibi özel günlerde erkeğiniz size eşlik eder mi? a) Bazen ![]() ![]() b) Evet ![]() ![]() c) Hayır ![]() ![]() 3- Yatakta arzularınızı öğrenmeye ne kadar meraklı? a) Genellikle "Nasıldı?" gibi meraklı sorular sorar ![]() b) Pek soru sormaz ![]() ![]() c) Birçok soru sorar ![]() ![]() 4- Onu tanıdıktan sonra özel hayatıyla ilgili size adım adım açılmaya başladı mı? a) Hayır ![]() ![]() b) Evet, pek çok sırrını art arda anlatır ![]() c) Bazı özel şeylerini anlatsa da, eski sevgililer gibi bazı konular onun için hâlâ bir tabu ![]() 5- Sevgiliniz utandığı yanlarını sizinle paylaşır mı? a) Her insan gibi onun da zayıf noktaları var ama asla anlatmaz ![]() b) Bazen anlatır ama yalnızca eğer siz de olaylara şahit olduysanız ![]() c) Her zaman ![]() ![]() 6- Birliktelikten sonra ilk söylediği cümle hangisi? a) "Seni çok seviyorum ![]() b) "Seninle beraberken kendimi çok iyi hissediyorum ![]() c) "Sen en seksi TV yıldızından daha seksisin ![]() 7- Kendinizi hangi Hollywood çiftine benzetiyorsunuz? a) 'Six Feet Under' filmindeki Brenda ve Nate'e ![]() ![]() b) 'Friends' filmindeki Monica ve Chandler'a ![]() ![]() ![]() ![]() c) 'Dawson's Creek' filmindeki Joey ve Dawson'a ![]() ![]() 8- Sevgilinize iki arkadaşınızın nişanlandığını anlatıyorsunuz ![]() a) Gülümseyerek düğünlerini sabırsızlıkla beklediğini söyler ![]() b) Sandalyesinde kıpırdamaya ve parmaklarını çıtırdatmaya başlar ![]() c) "İyi" der, konuyu değiştirir ![]() 9- Yakın arkadaşınızla paylaşmadığınız sırları birbirinizle paylaşıyor musunuz? a) Her zaman ![]() b) Bazen ![]() c) Asla ![]() 10- Sevgiliniz sizinle bir 'gelecek planı' sözünden ne anlar? a) Hafta sonu özel bir plan ![]() b) Evlilik, çocuklar, beraber yaşam ![]() c) 2006'nın yılbaşı programı ![]() Puanlama 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 15 puan ve üstü Bir samimiyet prensiyle birliktesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-14 puan arası Erkeğiniz size yakınlaşmak istediğini gösterdi, ama hâlâ açmaya hazır olmadığı konular var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 puan ve altı Sevgiliniz size son derece seksi gelse de, bu gizemli adam sizi kendine fazla yanaştırmıyor ne yazık ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|