![]() |
Ölüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm...ölüm Ölüm: Dört gözle beklediğin halde gelmeyip te sonra beklemekten vazgeçip hayatla barıştığın an birdenbire beklenmedik sürprizler yapmaya bayılan… ![]() ![]() ![]() Ne ölümden korkan birisiyim, ne de hayatı her şeye rağmen yaşamaya değer görüyorum ![]() ![]() ![]() Onun soğuğunda titremeyi ben seçtim, bilerek; ama aslında istemeden gittim kapısına ![]() ![]() ![]() Kadere inananlardanım ![]() ![]() Sonra dönüp bir de hayata baktım ![]() ![]() Yani o an kollarını açmış beni bekleyen tek şey yatağımdı belki de ![]() Işığa tahammül edemiyorum! Pencereden odama süzülen sokak lambasının aydınlığına bile!! Yani yorganı başına çekip, perdeleri kapatarak bunalıma girmeye gayet müsait bir ortam ![]() Başucumda uyku hapları ve ağrı kesiciler; biraz da su ![]() ![]() ![]() Neden, neden bırakıyorum ki kendimi bu kadar? Ölüm aslında bana bir yolculuk gibi geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu bildiğim halde neden kendimi küçük düşürüp kapısına kadar gidiyorum ki sanki? Kaç kapı çaldım şimdiye kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Asil ben çalınması gereken tek bir kapıya gitmeyi unuttum! Üstelik bana davetiye bile göndermişken ![]() ![]() Kime olursa olsun, ne dakika olursa olsun, çalındığında mutlaka yürekten ‘hoşgeldin’ diyen biri tarafından ardına kadar açılan bir kapı… ![]() |
![]() |
![]() |
|