![]() |
Mahcup Bir Sızıyla Yanaştım Gözlerinize... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahcup Bir Sızıyla Yanaştım Gözlerinize...Sorumluluğunu bildiğim kelimeleri dillendirmekten korkuyorum artık ![]() ![]() Size bunları itiraf edecek kadar zaman verilmedi belki de o zaman hiç olmadı ama sizi düşündüm tüm bu zamansızlığa rağmen ![]() ![]() ![]() Ne kadar az ama size göre ne kadar çok şey istemişim meğerse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Zerre kadar yalanım yok çılgın ve uykusuz / şaşkın bir gökyüzü sızıyor dilimizden? Kim adımı haykırsa gidip dudaklarını ısıracak gibiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?Bana tene dokunur bir şey söyleyin ahşap yanım çıtırdasın ve ben sizin küçük çığlıklar ülkesi kalbinize sığınsam? diyorum sesimi duymuyorsunuz ![]() ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musunuz ?bana hep yağmurlar armağan edildi / koynumu ısıran hayal makasları bir de? Bu yüzden canımı acıtmıyor artık gidişler ![]() ![]() ![]() ? Şiir neyin tesellisiydi bilmiyorum aşk git git bitmiyor / kalbime imkan tanımadınız şarabın bakışları kalsın? diyerek uzaklaşıyorum teninizde çiçeklenen hazan senfonisinden ![]() ![]() Aklınıza düşer miyim ve tutar mısınız beni o anlarda yara almasın diye sizde bıraktıklarım emin değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok konuştum giderayak ![]() Dilimde nöbet tutuyor seviştiğimiz akşamlar ![]() ?Sevgilim gevezeliğimi bağışla ve beni içindeki avluya çıkart? Pelin Onay |
![]() |
![]() |
|