Suslarla Sarmala Kendini |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Suslarla Sarmala KendiniO can yakıcı soru sorulur hep ![]() ![]() ![]() ![]() NeDeN ![]() ![]() !Anlatırsın ![]() ![]() Acıyan yanın bilinmek istenir yanında olmak adına en azından öyle söylenir Susmana izin verilmez,bu benim hakkım dıye başlayan cumleler olacaktır buyuk ıhtımalle muhatabın![]() Ya benim haklarım dersın,dersın de "ben"inden sıyrılıp "sen" demenın önemli oldugunu bılırsın![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() Cümleler büklüm büklüm dökülür yüreğinden![]() ![]() ![]() ![]() DinLerLer ![]() ![]() !Anlatır ![]() ![]() Anlamıştır sözde seni,hak verir ya aslında "ben"inin önüne gecip "sen"diyemez(ler)![]() ![]() Nezaketen kurulan bir kaç "sen"li cümle dısında tabi![]() ![]() ![]() "Neden" sorusunun cevabını bulmustur artık,lakin bulmuş olması(ları)da bır sey degıstırmez,senın nedenının onda(larda) doğurdugu sonuclar "ben"liklerını mutsuz kılar ya göremez o nedenin senı acıtan yanını ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() Kendilerıyle mesguldurler![]() ![]() ![]() AnLarsıN ![]() ![]() !Kolunun kırıklıgından bihaber oldugu ıcın kırık yanını tutması canını acıtsa da taşınırmış da ![]() ![]() ![]() Kırık oldugunu bile bile tutup canını acıtmasını taşımakmış zor olan![]() ![]() ![]() "Neden"soruları çoğu zaman anlamsızlığı tasırmıs bagrında ![]() ![]() Ne oldugun degıl,ne oldugunun onları mutlu kılan yanlarmıymış onlar için önemli olan![]() ![]() Nedenlerinin onları baglayan yanlarıymış sorulara seni muhatap kılan![]() ![]() ![]() "Ben" Derken ![]() ![]() Kendıne bıle bencıllık ettıgının farkında degildirler![]() ![]() ![]() AnLayaMaz(Lar) ![]() ![]() !Anlayamadıkları gıbı anlamaya da calışmazlar ![]() ![]() Kendi üzüntüsünün içinde öyle kaybolmuştur ki senin üzüntünü göremez(ler)![]() ![]() Kalbi o an kendıne ayrılmıştır kabul görmez senden düşenler![]() ![]() ![]() ![]() Durursun ![]() ![]() Düşünürsün![]() ![]() Sorarsın![]() ![]() ![]() ![]() PeKi NiYe ![]() ![]() !Sevgısızlıgın sonucu olarak doğan sınırsız bir sevilme istegi mi ![]() ?Anlamsız seylere sarılıp ınsanları sevgısız bırakmanın bedelını öder ve ödetirken sevgının hoyratca harcanmasından dolayımı![]() ?Yoksa,sevgi asıl olandır dediği halde,kırgınlıklara inat sevgi sunulmayısından mı![]() ![]() ?Belki de hepsi![]() ![]() ![]() Sevgisizliğin bedelini ödediğimizden habersiz gecen takvım yaprakları dolu yerde ![]() ![]() ![]() ![]() SusLarLa SaRmaLa KeNdıNi ![]() !Hesapsız ![]() ![]() ![]() ![]() Yürekten ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmeyı ve af etmeyı öğrenmedikce sevgisizliğin bedelini ödemeye,ödetmeye mahkum olacagız belkı de ![]() ![]() Bir bedel ödettiğimizden habersiz![]() ![]() ![]() Hep kırgınlıklarından bahsetmekmekten,seni kıranlara sitem etmekten vazgectıgın gün görebilirsin belki kırdıklarını,kırgınlık yasattıklarını ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ya kımse kusursuz degil,ama hıç bır zamanda kusurlu olan sen degılsın degıl mı ![]() ![]() ![]() Önce kendıne yöneltmeli insan soruları ![]() ![]() ![]() Yapılanlardan yakındıgı kadar yaptıklarına oyle bır bakmalı serzenıste bulunmalı![]() ![]() ![]() ![]() Bir bakmalı haline ![]() ![]() ![]() Yüregine dokulmasını istiyorsa insan,önce yüreklere dokunmayı öğrenmeli ![]() ![]() ![]() Kolay degıl bır yürege dokunabilmek ![]() ![]() Sabır etmeli ![]() ![]() ![]() Zira, Yakınlaştıkça uzaklaştıkların uzanıp da dokunamadıklarındır ![]() ! |
|
|
|