|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayacaksın, bensizliğin, beter, olduğunu, sensizlikten |
![]() |
Ve Anlayacaksın Bensizliğin, Sensizlikten Beter Olduğunu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Anlayacaksın Bensizliğin, Sensizlikten Beter Olduğunu...Sen gittiğinden beri duygularımın körelmesinden korkardım ![]() Korkardım dedim ya ![]() ![]() Korktum,köreldim ![]() ![]() Sana dair yazdığım yazılarımın sonuna nokta koymak istiyorum artık ![]() ![]() Bu; bitmişliğimin,tükenmişliğimin, yorgunluğumun ve sana olan sevgimdeki eksilmenin bir yansıması ![]() ![]() Noktayı koyuyorum bu son satırlarımda ![]() ![]() ![]() ![]() Üç noktasız yaşamanın ne olduğunu bilmek istercesine ![]() ![]() Beklemeden,umut etmeden,gözlerim dalmadan,acaba gelir mi? diye beynimi allak bullak eden sorulardan kaçarcasına ![]() ![]() Oku ve bil ki sana,bana ve bize dair olan her şey aslında yalanmış ![]() ![]() Ayrılık tek sırdaşım olmuş geceler boyunca ![]() ![]() Yazılan senaryonun iki zıt karakteriyiz ![]() ![]() Bu oyunda bir kazanan bir kaybeden olacaktı ![]() ![]() Perdeyi Seni unutmak için indirdim ![]() ![]() Sen beni,ben seni bir daha görmeyeceğiz ![]() ![]() Bu son film ![]() ![]() Son kez olsun tut ellerimden ![]() ![]() Ve gülümse bana ![]() ![]() Gülümseki yanağındaki gamzeye gömeyim kendimi ![]() ![]() Anlayacaksın bir gün senin için dökülen bir damla yaşın ne anlama geldiğini ![]() ![]() Anlayacaksın kaybetmenin vermiş olduğu sızıyı ![]() ![]() Anlayacaksın kazanmanın aslında bir yalan olduğunu ![]() ![]() Ve işte o zaman sende ağlayacaksın ![]() ![]() Ve anlayacaksın bensizliğin, sensizlikten beter olduğunu ![]() ![]() ![]() Şimdi çek git yoluna ![]() ![]() Yolun aydınlık, bahtın açık olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|