![]() |
Kayboldum, Yine İçimde.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayboldum, Yine İçimde..Soğuk bir kış gecesi bilgisayar ışığının karşısında geçiriyorum akşamımı ![]() ![]() ![]() Bedenimi ısıtan tenine ihanet eder gibi, Hissetmek istemedim ![]() ![]() ![]() O yüzden yatağıma uzanıp, uyumak yerine Sen varmışsın gibi yanımda seninle sohbet etmek istedim ![]() ![]() ![]() Çaya üç şeker attım mesela, Dönüp de bakman için bana Oysa şekersiz severim ![]() ![]() ![]() Sırf bana kızman için, Kızdığın anda daha tatlı oluşunu Seyretmek için ![]() ![]() ![]() Kimseyle senin gibi konuşamadım ![]() ![]() ![]() Ve kimsede sen(i) göremedim! İstedim ama olmadı ![]() ![]() ![]() Yapamadım ![]() ![]() ![]() Başladım yine, Durduramıyorum düşüncelerimi Hergün bir hayal alıp götürüyor Başka bir şehre sanki bedenimi ![]() ![]() ![]() Kahrolası rüzgar Esir ettin beni yine düşlerime ! Bir el dokundu tenime, Yavaşça usul usul Usulca işledi içime Yine akşam vakti Bulmuştum seni işte ![]() ![]() ![]() Hemde en aciz En savunmasız halimle ![]() ![]() Bir el dokundu düşlerime, Ne kadar da zavallı Tereddütsüz gülen yüzümle, Elimi uzatıverdim ellerine ![]() ![]() ![]() Söz vermiştim, Kanmayacaktım sahte yüzlere Parçalara bölünmeyecektim Sermeyecektim Dökmeyecektim yüreğimi her gülene! Öyle de oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak işte başladım yine, Düşümde kayboldum Kayboldum, yine içimde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|