![]() |
Özlenenimden.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlenenimden..Hayatın istediği gibi biri olamadım ama teselli konserleri verdim içimdeki yenilmeyen gurura ![]() Sensiz anlar hep aklıma geliyor da nasıl sevmişim senliğini ; yalnızlık , yatağımın başucunda göz kırparken sanki bütün pişmanlıklar benim oluyordu ![]() Vurgun yemiş deli yüreğim bir kere yalandan ; hiç belanın müptelası olmamışken şimdi gökyüzünde başıboş mermi gibi sinsice kapısını çalacağım neferi arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıldırmış dalgalar arasında hoş geldin demiştim sana Yangınların mahvettiği ormana gelmiştin oysa bana İki kelimelik gecenin sonbaharı vardı saçlarında Bestelerim güzelliğine ve seni seven mahur gözyaşlarına ![]() ![]() ![]() Ellerim kelepçeli, yüreğim poyrazın sıcağında ve birde feleğin durmaz saldırısı eşlik etmekteler biçare gönlüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mecalim kaldı nede vebalim, kırık dökük her nesnenin içinde kaybettim tüm yükümlülüklerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------tohumsuzlar çekingendirler: uykuları senelerce yarıda kalmıştır ![]() -------genç kız: yüreğim sevgine muhtaç ben gelemem, gel de al bendeki sevecenliğini -------tohumsuzlar çekingendirler: kaybetsem her şeyimi inan bana hiçbir şey olur ömrümün geri kalanı -------genç kız: beddualarım var sensiz geçen saniyede bile, nasıl olur ağaçların yağmursuzluğu sensiz -------aşk: öyle bir yerde sizin için vecdim var ki, hiç kimse istemediği daha onu benden ![]() ![]() ![]() İçimde tükenen yorgun çocuklar gibi sensiz kalışlarım Ne söz dinliyor nede çözüm üretmek için çırpınıyor Etrafımı saran gri bulutlar sanki saklambacım oluyor Hiç kimse göremiyor beni çünkü bilmiyorlar sensizliği ![]() ![]() ![]() Eşkiyaların saklandığı dağlarda mı aramalıydım senin güzelliğini, yüreğimi gömüp toprağın kalbine ve emanet edip her şeyimi Allaha gitmeli miydim bu şehirden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnce bir yolda sabahları akşam ediyorum yokluğunda ; senin sokağına duyulan özlem içimdeki firarların çılgınlığına dönüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahur gözyaşlarına sarılıp elveda diyecektim oysa sana ![]() Biriktirmiştim dertleri içimde boğulmak üzereydim o an ![]() Olmadı keşkeler kaderimin karşısına apansız çıkmıştı, Tutulup rüyaların umuduna bir kerede ben inanmıştım aşka ![]() Kırık dökük unutulmuşluklarda aradım seni ve kimselerin görmediği gözlerde kaybettim gençliğimi ![]() Revamı sevginin çaresiz çırpınışları, çok mu geç kalmıştın unutmaya şimdi gökyüzü simsiyah ![]() Üşüyen bedenim sıcaklığına hasret nöbetleri tutarken, içimde yanan orman yangınlarına hediye ettim seni, Şimdi duman altındaki heyecanlı duyguları unuttum sayende hadi kutlayalım güzelliğini ve sevgini… Sende hiç benden var mı ? bende hiç benden kalmadıda… ( Şu ellerle sana yazıyorum sevgili! Hiç kimseye yazmadığım kadar, hayaline işte! Her şey o kadar küçük ki-kimse suçlu değil; inan hiç kimse benim kadar pişman değil!) Gün olur, hüzünleri ısmarlarım yüreğime… Ne sen olursun ne de sesin varlığına bir işaret ![]() ![]() —Hepsi bu kadar mı? Biliyor musun? İlk defa gözyaşlarım, gözyaşlarıma ağlıyor ![]() ![]() “Yoksun, gelmeyeceksin ki-çünkü hiç sevmedin…” |
![]() |
![]() |
|