![]() |
Deli Severim ßen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deli Severim ßen![]() Ölümüne uyanılmış uykularda, bize sarılıp uyumak var şimdilerde ![]() ![]() Ey Canı baharım ![]() ![]() Sırtlandığım sensizlikle bize kucaklanıp, sabahlara biz uyanmak var şimdilerde ![]() ![]() Memleketimsin sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim, yatağımsın ![]() ![]() ![]() ![]() Hanımsın sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() Dinmek bilmeyen hasretimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevişemediğim tümcelerimsin ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ağır geliyor ki her cümle, bilmiyorum neden ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, bu kadar yakınımdan geçmemişti ![]() ![]() Sende sarsıldığım kadar sarsılmadım hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Bense, kuşandığım suskunlukta uykular mırıldanıyorum ![]() ![]() Her yeni mısrada yeni bir küçük çığlık daha ![]() ![]() ![]() ![]() Uykularımı sana devşiriyorum daim ederek, sokulduğum teninde arıyorum benliğimi ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten yaşım başımdan aşkın, sürükleniyorum uçsuz bucaksız coğrafyana ![]() ![]() Oysa tüm benler, sendeki bir kelimeye şahit ![]() ![]() ![]() ![]() Doyasıya sarılamayışıma yanıyor sınırlarım ![]() ![]() Zihnimin en derin yerine sızan asiliğimsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yoruluşumun manası sendendir bundan böyle ![]() ![]() Çıramsın yakmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hayatı iki eden düşüncelerimsin ben senim ![]() ![]() ![]() ![]() Tadı damağımda tüm şiirlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tek şimdisi yok yarınımın, bir tek şimdisi sensiz günlerimin ![]() ![]() Soyutların hepsini soydum gecemden, allar kuşandım gireceğim rüyalara ![]() ![]() Şimdiler ![]() ![]() Kayıp ama güzel, yitik ama bitişik ![]() ![]() Gitmek istemiyorum göğsünden ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümüne yas ettiğim çocukluğumsun sen ![]() ![]() Sesime bezenen türkülerimsin ![]() ![]() Hangi martı çığırsa, gözlerimi düşünmeksizin yumduğumsun ![]() ![]() Sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() Ne vakit yaşlansam, derinliğiyle güzelleştiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Sana boğuluyor kimsesizliğim ![]() ![]() ![]() ![]() Gün aşımı gibi aşırılıyorum gözlerinden ![]() ![]() Hiçe sayıyorum bizsizliği ![]() ![]() Sana sonlanıyor iç çekişlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Yollarda avareyim ben yine görebiliyor musun ![]() ![]() Sağ elimde sigaram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüyorum öyle serseri ![]() ![]() ![]() ![]() Son soldan sapmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mecalim kalır mı sanıyorsun daha ![]() ![]() Benim tenim o tren yolunda, "Gitme ![]() ![]() demeye çabalarken kitlendi dudaklarıma ![]() ![]() Bilirsin ![]() ![]() Deli severim ben ![]() ![]() Tıpkı sen gibi doğdum dünyaya ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|