![]() |
Ağrı Çekiyor Sağ Yanım, Solum Sende Kaldı Diye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağrı Çekiyor Sağ Yanım, Solum Sende Kaldı Diye..Seslerin arasına saldım bedenimi,kelimeler sarıp sarmalıyor,ruhum yolunda yitmiş ![]() ![]() Sayıklamaların yol ayrımındayım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzleşmekten korkmuyorum eşzamanlı itiraflardan senin kadar ![]() ![]() Sesim sana vardığında sessizliğinin tercümanı olur göz yaşlarım ![]() ![]() Tüm susuşlarım isyan duraklı, iyi dinle… Siteme bulanmış kelimelerim; saçlarım rüzgara yoldaş,Yollar; varışlara… Şaşkın bir çocuk yüzüyüm aynalarda ![]() ![]() Ters yansıtır aynalar; ben sağına dokunurum sen solum acıdı dersin ![]() ![]() Sancıların tutar mevsimsiz, sebepsiz ![]() ![]() Başkalarının kelimelerine vurgunsun şimdilerde ![]() ![]() Bir zaman kuş kanadıydım semada, yan yatsam suya değerdi ![]() ![]() Değdi, ıslandım ![]() ![]() Ağrı çekiyor sağ yanım, solum sende kaldı diye ![]() ![]() ![]() Sen turnaları bilir misin Sevgili? Sevda habercisidir ![]() ![]() Eşsiz yaşayamaz turnalar; gidenin ardından intihar ederler ![]() ![]() Eşikteyim düştüm düşeceğim ![]() ![]() Biliyorum bu sefer tutmayacaksın ![]() ![]() Ve ben yine martılara sevdalanacağım ![]() ![]() Günler uzayacak ve ben yine "tıp" oynayacağım ![]() ![]() Oysaki an kadar önceydi ![]() ![]() ![]() Ellerin ellerimdeydi ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Andan az sonraya adımım ![]() ![]() ![]() Bugünden yarına yatışım ![]() ![]() ![]() Geceden güne uyanışım ![]() ![]() ![]() Düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() Düş(l)üyorum ![]() ![]() ![]() Düşlerim uzadıkça,gecesi şizofren günlere uzanıyorum ![]() ![]() Uykusuz gecelerimin çetelisini göz altlarımdaki halkalarda tutuyorum ![]() ![]() Gün susuyor ![]() ![]() Ben susuyorum ![]() ![]() Yutkunuyorum, yutkundukça adın batıyor boğazıma ![]() ![]() Gözlerin geliyor aklıma yosunlardan çalıntı… Aklım karışıyor ![]() ![]() Bakmıyorsun içime Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzanmıyorsun … ![]() Susuyorsun ![]() ![]() ![]() Sessizliğin “git” in çevirisidir bende ![]() ![]() Yanlış anlamalara meyil verişin sebepsiz değildir elbet ![]() ![]() Hep sen yanlış anladın dudaklarımın arasından çıkan her harfi ![]() ![]() Sıra bende ; yanlış anlıyorum seni… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|