![]() |
Bir Damlacık Kalp.. Ve O Kalbe Sığacak Bi Yudum Sevda.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Damlacık Kalp.. Ve O Kalbe Sığacak Bi Yudum Sevda..Ben bir kalp hastasıydım, sorunlardan, sıkıntılardan, vefasızlıklardan kalbini çürütmüş ![]() ![]() Kalp verecek adaylar bir bir sıralandı o günden sonra, bir aday öne çıkıp kalbini övmeye başladı ![]() Benim kalbim o kadar büyük ve o kadar geniş ki, tüm insanların sevgisini sığdırabilirsin, bu kalp ne sevdalar yaşattı içinde biliyormusunuz? bence benim kalbim tam size göre ![]() ![]() ![]() Kalsın dedim umutsuzca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir diğeri öne çıkıp özelliklerini sıraladı kalbinin, Benim kalbim tam size göre,tam dört odalı ve her bir odada ranzalı yatak mevcut ![]() ![]() Yüzümü buruşturdum yine ![]() ![]() ![]() Biri daha öne çıktı,Benim kalbim,biraz kırık ama,idare eder, eğer sağlam bir usta bulurda o kırık yerini tamir ettirirseniz işinize yarayabilir ![]() Kalp dediğin, bina değil ki tamir olsun dedim ![]() Biri geldi, Kalbim taş gibi sert dedi,biri geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son biri kalmıştı, o yüzüne çok yakışan gülümsemesiyle bir adım öne çıktı ![]() ![]() Benim kalbim işinize yara mı bilmem,ama ben de geldim işte ![]() ![]() Benim kalbim bir damla kadardır,bir damalcık ve tek sevdalık ![]() ![]() Ayağa kalktım yavaşça,gözlerim parlamıştı ![]() Sen hiç incir çekirdeği gördün mü? dedim ![]() ![]() ![]() Tekrar gülümsedi bir damla kalbin sahibi, Sanırım bulmaca çözmeyi seviyorsunuz ![]() Hayır dedim kararlı bir ses tonunda Hayatımda o kadar çok bilmece , bulmaca ve problemler çözdüm ki,beynim artık yoruldu,kalbimi de zaten onlar yıprattı ![]() Oturdum tekrar yerime yavaşça ![]() Evet, aradığım bir damla kalp ve o kalbe sığacak bir yudum sevdaydı ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|