![]() |
Hüzünlendirmiyor Beni Yokluğun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzünlendirmiyor Beni Yokluğun...Hüzünlendirmiyor beni yokluğun ![]() ![]() ![]() Ben yarını düşünmeyi sevmem ![]() ![]() Seveceksem şimdi öpeceksem şimdi susacaksam şimdi güleceksem şimdi ![]() ![]() ![]() Zaman bir kez geçer insanın eline o anın bir daha tekrarı yoktur ![]() Ne yaşarsan bir kere yaşarsın ![]() Bu yüzden sevmem beklemeyi ![]() Bu yüzden bekleyerek geçen zamana acırım ![]() Ama bu kez bir şey oldu bir şey ![]() ![]() ![]() Şimdi yarını beklerken hiç kızmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka acıklaması olabilir mi? Sen olmadan da keyif alarak yaşayabiliyorum ![]() Bir yerine iki kadeh rakı içiyorumbiri senin için ![]() Sevdiğimiz şarkıları ard arda iki kez dinliyorum biri senin için ![]() ![]() Yokluğunda hayatı iki kişilik yaşıyorum ![]() ![]() Özlemekse özlüyorum elbette ![]() ![]() ![]() Dedim ya değişiyorum diye eskiden böyle koyu bir özlemin içinde oslaydım ![]() İsyanın sığmazdı içime ![]() ![]() Şimdi öyle değil ![]() ![]() ![]() Şimdi seni özlemek sevdamızın olmazsa olmaz parçasıymış gibi geliyor bana ![]() Son bahardayız ama ben ilk yazın sevincini taşıyorum içimde ve biliyorum kihiç bitmeyecek baharı yaşayacağız birlikte ![]() İşte bunun için hüzünlendirmiyor beni yokluğun ![]() |
![]() |
![]() |
|