![]() |
Gitme Desen, Gitmesem... Olmaz Mı??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme Desen, Gitmesem... Olmaz Mı???Gidiyorum Biçareliğimle gidiyorum ![]() ![]() ![]() Yüreğimi sana, seni de Allah'a emanet edip, gidiyorum Boğazımda bir düğüm, gitme demeni bekliyorum belki de, çaresizce ![]() ![]() ![]() "Gitme" ömrüm senin "Gitme" gönlüm senin ![]() ![]() ![]() Susuyorsun ![]() ![]() ![]() Bir keskin bıçak saplanıyor kelamıma Umutlar yerle bir ![]() ![]() ![]() Söyleyeceklerim de, söyleyemediklerim de dar ağacında İçimde bir çığlık dolu dizgin, dilim suskun; GİDİYORUM Sırtımda koca bir biçarelik Ellerimde senden kalan birkaç anı Ve kırık dökük umutlarım Ve suskunluklarım Ve çığlıklarım ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Bu defa ardıma bile bakamadan Kül rengi tadında ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ağlayarak, yanarak, yıkılarak ![]() ![]() ![]() Ama hissettirmeden ![]() ![]() ![]() Bir çırpıda Bir solukta Son solukta belki de ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Adımlarım yavaş, mecburi bir gidiş nasıl olursa öyle işte Geriye dönmek ister gibi ![]() ![]() ![]() Hani "gitme" desen koşarak gelecek gibi Susmasan, Son bir söz söylesen ![]() ![]() ![]() "Gitme" "Gitme" desen Gitmesem ![]() ![]() ![]() OLMaZ Mı? |
![]() |
![]() |
|