![]() |
Aşk? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk?Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir ![]() ![]() Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir ![]() ![]() Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir ![]() ![]() Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir ![]() ![]() Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir ![]() Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir ![]() ![]() Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir ![]() ![]() Aşk, korumaktir ![]() ![]() Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir ![]() ![]() Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir ![]() ![]() Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir ![]() ![]() Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir ![]() ![]() Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir ![]() ![]() Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir ![]() ![]() Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir ![]() ![]() Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir ![]() ![]() Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir ![]() ![]() Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir ![]() ![]() Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir ![]() ![]() Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir ![]() ![]() Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir ![]() ![]() Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir ![]() ![]() Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir ![]() ![]() Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir ![]() ![]() Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir ![]() ![]() Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir ![]() ![]() Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir ![]() ![]() Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir ![]() ve uzar gider ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk?aşk 1 kez gelir 1 kez hissedersin insanın yüreğindeki mühür sadece 1 kez kırılır "aşk" ı aşk yapan zaten unique olmasıdır ![]() ![]() multipıl kereler yaşadım dedigin şey aşkın türevleridir kanımca ![]() ![]() ![]() ama benim fikrim de beni baglar zaten ;) aşk yeryüüznde bir kişiyi seçip onu gözünde büyütebileceğin kadar büyütmektir öyle bir mertebeye oturtursun ki sevdiceği , sevdicek bile dolduramaz kendi kalıbını |
![]() |
![]() |
|