![]() |
......Dedim......Dedi !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ......Dedim......Dedi !!Sevmek dedim ![]() ''''Yoluna ölmek'''' dedi ![]() Yol dedim ![]() ''''Alıp başını gitmek'''' dedi ![]() Gitmek dedim ![]() ''''Bir ahh çekip dostlardan ayrılmak'''' dedi ![]() Dost dedim ![]() ''''Durdu bana baktı dost diye mırıldandı ![]() Yüreğime nasıl koysam bilemediğim'''' dedi ![]() Yürek dedim ![]() ''''Dünyaları içine sığdıramadığım'''' dedi ![]() Dünya dedim ![]() ''''Hayatın bir yüzü'''' dedi ![]() Yüz dedim ![]() ''''Ardında ne gizli bilemediğim'''' dedi ![]() Giz dedim ![]() ''''Hep çözmeye çalıştığım'''' dedi ![]() Çalışmak dedim ![]() ''''Bitmeyecek öykü'''' dedi ![]() Öykü dedim ![]() ''''Binlercesini içimde gizliyorum'''' dedi ![]() Gizlemek dedim ![]() ''''İşte her şeyin bitimi'''' dedi ![]() Sevda dedim ![]() ''''Ellerimde bir çiçekle Peşinden koştuğum'''' dedi ![]() Koşmak dedim ![]() ''''Hayat bir maraton'''' dedi ![]() Hayat dedim ![]() ''''Öyle kısa ki!'''' dedi ![]() Niçin kısa? diye sordum ![]() ''''Yaşanacak çok şey var zaman yok'''' dedi ![]() Yaşanması gereken ne var? diye sordum ![]() ''''AŞK'''' dedi ![]() Kaç kere? diye sordum ![]() ''''Bin kere dedi milyon kere AŞK'''' Neden bir kere değil? diye sordum ![]() ''''Bütün aşkların toplamı en yüce ve tek aşk'''' dedi ![]() Önce ona varsan olmaz mı? diye sordum ![]() ''''Keşke olsa dedi ama önce yoğrulmak gerek'''' Acı çekmek mi? diye sordum ![]() ''''Evet aşk acısında yok olmak'''' dedi ![]() Yok olunca! dedim ![]() ''''İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın'''' dedi ![]() Gerçek aşk! dedim ![]() ''''Büyük O!'''' dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ''''Neden sustun?'''' diye sordu ![]() Yüreğim titredi sanki dedim ![]() ''''Neden?'''' diye sordu ![]() Bilmiyorm dedim ![]() ''''Evet'''' dedi ![]() Nerede? diye sordum ![]() ''''Her yerde'''' dedi ![]() Nasıl? diye sordum ![]() ''''Yüreğini aç'''' dedi ![]() Yüreğimi açmak! dedim ![]() ''''Bir tebessümle bak her şeye'''' dedi ![]() Tebessüm dedim ![]() ''''Her kapının anahtarı'''' dedi ![]() Kapı dedim ![]() ''''Girmeden bilemezsin'''' dedi ![]() Ya korku! dedim ![]() ''''Bilinmeyenden korkar insan'''' dedi ![]() Ben kimim? diye sordum ![]() ''''Sevgiyle beslenensin'''' dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() Kimsin? diye sordum ![]() SEN''im dedi ![]() ''''Seni Seviyorum'''' dedim ![]() ''''Bende Seni'''' dedi ![]() ![]() ![]() ( aLıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|