![]() |
O Biri Beni Sevmeli.. Ve Sevmek Nedir Bilmeli.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Biri Beni Sevmeli.. Ve Sevmek Nedir Bilmeli..O biri beni sevmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan sonra birisi olucaksa hayatımda ![]() ![]() Herşeyiyle istediğim gibi olmalı ![]() ![]() Değer bilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Beni birgün bırakıp gidecek korkusunu taşımamalıyım ![]() ![]() İçten ve en doğal halimle sevmeli beni ![]() ![]() Yanında kasmamalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı gayrıda olmamalı zaten aramızda ![]() ![]() Sen ben'li cümleler bile geçmemeli ![]() ![]() Ne varsa biz'im olmalı ![]() ![]() Arkadaşlarıyla benim ayrımımı yapabilmeli ![]() ![]() Yeri geldiğinde bana karşı onları ve yeri geldiğinde onlara karşı beni savunabilmeli ![]() ![]() Gittiğim geldiğim yerin hesabını sormalı mesela ![]() ![]() Sevgilimin olduğunu birilerinin beni gün boyu düşündüğünü hissetmeliyim ![]() ![]() İlgisiz olmamalı öyle ![]() ![]() Ne yaparsan yap dememeli asla ! Benim sevgilimse her yaptığımdan haberi olmalı ![]() ![]() Ve haberim olmalı ![]() ![]() Sıkmamalı onu 'bugün ne yaptın? ' sorularım ![]() ![]() Kimlerle olduğunu ve onların kim olduğunu tanımalıyım ,bilmeliyim ![]() ![]() Benden gizlisi olmamalı asla ve asla ![]() ![]() Yaptığı şey yanlış bile olsa bana bunu dürüstlükle itiraf edebilicek kadar çok sevmeli beni ![]() ![]() Kızmalı bana yanlışımda susmamalı ![]() ![]() Korumalı kollamalı ![]() ![]() Bilmeliyimki arkamda bir nefes var her zaman ![]() ![]() Korkusuz olmalıyım yanımda o olunca ![]() ![]() Ona güvenmek gibi değilde ne gelirse gelsin başıma tutunabilicek bir dalım olsun diye ![]() ![]() Ben ağladığımda sebebini sormamalı üsteleye üsteleye ![]() ![]() Hem ağlayıp hemde onun sorularına cevap vermemeliyim ![]() ![]() Açabilmeli bana o sımsıcak kollarını ![]() ![]() Kollarında dinmeli acım ![]() ![]() ![]() ![]() Gülerken bazen beni seyredebilmeliki mutlu olabilsin benim mutluluğumla ![]() ![]() Sonra koşulsuzca sorgulamadan ve en masum en doğal haliyle sevebilmeli beni ![]() ![]() Bilemli sevginin ne hisserdiğini ![]() ![]() Tecrübeli olmalıki kıyamasın üzmeye ![]() ![]() ![]() ![]() Olucaksa böyle biri olmalı işte ![]() ![]() Ve tek o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmeliyim/sevmeli ![]() ![]() Sevgi nedir bilmeli ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|