...Susma Kalbim Nolursun ... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
...Susma Kalbim Nolursun ...KalbimNeden izin verdin seni kırmalarına hep söyle Konuşsana! SusmaDurma öyle boynu bükük nolursun Ölene kadar böyle susacak mısın? Seni kimin öldürdüğünün farkında değil misin? Neden susuyorsun konuşsana"Senin yüzünden" desene Herşeyi gelip "içime" İçimde bir yerlere Taa derinlere gömdün desene Arkana dönüp bakmadan beni verdin birilerinin EllerineSusturdun desene Suçlasana beniKorkaksın desene Kırılmana izin verdiğimi haykırsana yüzüme Konuş nolur Ölüyorsun yavaş yavaş farkında değil misin? Biliyorum seni hiç kendim için Yaşatmadım ben içimde Birilerinin varlığında birilerinin varlığı için yaşattım ben seni Seni yerinden alıp başka topraklarda büyütmeye çalıştım Büyümeni hiç Beklemedim aslında biliyor musun ÖlmesenYaşadığını bilsem yeterdi Biliyorum gayret ettinYerini beğenmeyip yaşamaktan vazgeçen çiçekler gibi Vazgeçmedin benden Yalvarıyorum yine susmaKonuş benimle Bundan sonra seni kırmayacağıma söz veremem Bütün kapılarına zincirler vuramamyapamam İçimde olduğunun farkına vardığımda ve seninle konuşmaya başladığımda böyle Mi anlaşmıştık? Böyle bırakıp gidecek miydin beni yalnızlıklarıma Karanlıklarıma terk edip Gidecek miydin gerçekten Karanlıktan korktuğumu bile bile Sessizliğinle ölümden beter bi yaşama mı mahkûm edecektin beni YapmazsınYapamazsın değil mi söyle! Nolur susma artık |
|