![]() |
Unutmak Mı?..Unutmak İçin Sevmedim Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutmak Mı?..Unutmak İçin Sevmedim Ki...Yazılanmı Önemliydi Çizilenmi Sevdalara ![]() ![]() Oysa Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı ![]() ![]() İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen ![]() ![]() Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini ![]() ![]() Sen Giderken "gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!" Diyemedimki ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde ![]() ![]() Ne Volkanlar Patlatmıştım Hep sen ol diye ![]() ![]() Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum ![]() ![]() Bildikleriminde Başıma Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordumki ![]() ![]() korkularıma Rağmen Savaşlarımı hiç ertelemedim ![]() ![]() ertelenmiş bir sevda bana göre değildi ![]() ![]() Ya Sen? Savaştınmı Benim gibi? Korktunmu Kaybekten Deli Sevdalanı? Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okadar Gözyaşı döktümki Ardından ![]() ![]() Hiç Utanmadım Ve Hiç silmedim Gözyaşlarımı ![]() ![]() Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yaştı ![]() ![]() Kalbimdeki Acıları bitmişliği Göremezdin ![]() ![]() bu Yüzden Ağladım Karşında İşte Bu Yüzden Ağlamaktan; Göz Yaşlarımdan Asla ve Asla Utanmadım ![]() ![]() ![]() Ben Sevdamdan da Utanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Pişman Değilim Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kerede Olsa Seni Severim! Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar ![]() ![]() Çünkü Umutlarımda Binlerce Güzellik Var ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Bana Kalan Ardından; Bomboş Bir Hayat ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan ![]() ![]() Gittin İşte ![]() ![]() Bitti Bu sefer Dönüşü Yok ![]() ![]() ![]() Kalbim Alıştı Belkide Bu sefer ama Telafisi Yok ![]() ![]() Olmayacakta ![]() ![]() ![]() Unut Deme Sakın ![]() ![]() Unutmak İçin Sevmedimki seni ![]() ![]() Kolaymıki Unutmak o kadar Savaşın Okadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni ![]() ![]() ![]() Hadi Sen Unut Beni Sevgili ![]() ![]() Ben Es geçtim Unutulması Gereken Herşeyi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|