![]() |
Öyle Bir ''Şey''sinki Sen!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir ''Şey''sinki Sen!!!!!Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyecegimi biliyorum ![]() Ulaşılmaz oldun hep* dokunmak* hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni* kocaman bir yalnızlıktı payımıza düşen… ![]() Payıma düşen her şeyi erteledim ama erteleyemedigim bir sey vardi* sana benziyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidilecek bir yer olsan sonu olurdu* sonu olmayan bir " şey "din… ![]() Uykuda görülecek bir rüya olsan uyanırdım* beni rüyamdan uyandırmayacak bir " şey "din ![]() ![]() ![]() Seni gözlerinden* üc ırmağın birleştiği yerden öpeyim desem* aklına ırmaklar gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni düşündükçe yoruluyorum desem* dünyanin en büyük yalanı olur ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaksın* yakinsın* özlenensin ama bugün degil yarin gibi bir "şey"sin sen… ![]() Gecenin en karanlık yerinde* küçücük bir ışık bile olsan yine de istiyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz dallarımı yitirmiş bir ağaç gibi yapayalnız olurum* kalabalığın ortasında bile ![]() ![]() O limandaki tek yolcu da ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|