![]() |
Gördüm/Sustum/Ağladım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gördüm/Sustum/AğladımGördüm ![]() ![]() ![]() Hüzün çöreklenmiş bir bakışın ,duvar diplerine sindirten acizliği anımsatan bir çaresizliğin duyulmayan çığlığı gibi duruyordun ,karalanmış sayfalar içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() Gördüklerimi görmemiş olmayı dileyecek kadar sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağladım ![]() ![]() ![]() Öylesine bir isyanın eşiğinden dönüyordum ki ;bildik tüm aynalar paramparça oluyordu inanç yüzlü bakışlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir damla ![]() ![]() ![]() Bir damla daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur yaş olup ,oluk oluk akıyordu zamanda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dur/ul/dum ![]() ![]() ![]() Sokak aralarında anaforlara tutulmuş ,yüreği fırtınadan sağ çıkarmanın telaşı düşerken us'a,düşünceli düşünceler hayat öpücüklerine boğuyordu yürekten yaralı çıkmış her duyguyu ve mantıklı köşelere çekiyordu her birini güvenli döşeklere yatırmanın özlemiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümsedim ![]() ![]() ![]() İçten bir gülümseyişin ne çok yaralıyı hayata döndürüşüne şahit kılınmış hayat oyununda ,yarasına tebessüm basan bir gaziydim artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç eylemlik bir savaştı baksana ![]() ![]() ![]() Gördüğü ateşe ,susarak atlayan ve ağladıkça durulan bir tebessümün öyküsüymüş uğruna kıyasıya savaşılan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|