![]() |
Sevgili... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgili...Başucumda bu imkansız sevdanın sevapları dururken ben seni ? günahlarınla ? aldattım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Varlığın acı veriyor olsaydı bana; Seni ölüme sevmez Gelmeyeceğini bile seni beklemezdim hala ![]() Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gelirken toprak yağmur kokuyordu sokaklar ise yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmadan sevgili; gittin diye meteliksiz bir intiharın ayakuçlarına boynunu büken bir kukla olmadım hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin günden beri tek bir kelime konuşmadık seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Satırlarıma sonvermeden bilmen gereken bazı şeyler var sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bu satırları benden uzaklarda okurken ben bir kelebek edasıyla baharın ince dallarından binlerce çiçeği yüreğimin eteklerine topluyor olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Sen bana ? bir ömür ? uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|