![]() |
Bu Şehre Sığmıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Şehre SığmıyorumBu Şehre Sığmıyorum? ![]() ![]() Şu koca şehirde, bu minnacık kalbi koyacak yer bulamadım ![]() ![]() ![]() hayallerimi mi, mucizeleri mi bekliyorum? Hiçbiri değil! Bir yere varmayı bekliyorum, o yerin neresi olduğunu bilemeden ![]() İçime yaptığım yolculuklarda çizdim sınırlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç vurgun daha geçecek üstümden, kim bilir? Kaç darbe daha aldıktan sonra şekillenecek, yarısı tamamlanmış bu eser? Orasını heykeltıraş bilir ancak bildiğim, camın bile önce sıcakta erimesi gerekir ![]() Bir cam parçasını, muhteşem bir sürahiye çevirmek için nasıl uğraşıyorsa usta; öyle emek veriyor evren de bize, eritip şekillendirmek için ![]() Derslerim cebimde, aklım yerinde, arada bir yine sözünü dinlemiyorum dostların ama hata yapmadan da büyüyemiyor insan işte! İsteyince oluyor mu diyeceksiniz şimdi; oluyor ![]() ![]() Çok isteyip de gelmeyenler ne yapacak? Gerçekten neden istemediğini sorgulayacak? Mutlaka kıyıda köşede yolunu tıkıyordur aklının ![]() ![]() ![]() ![]() Ben dolu dizgin aşığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|