![]() |
Umurunda Değilim Biliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umurunda Değilim Biliyorum![]() Umurunda değilim biliyorum ![]() ![]() ![]() "Seni özledim Gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz Seni özledim sensiz her şey değersiz ![]() Unuttuğum büyük yalan Gururumdan arta kalan Sensiz düşman geçen zaman Seni özledim ![]() ![]() ![]() Bırakıp gitmeyi kolay sanırdım hep hayatımda seninle birlikte tattığım en-lerimi mutluluklarımı ve acılarımı unutup yol almaya çalıştım ![]() ![]() ![]() Gitmeye gücüm yoktu evet ama ya kalmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmakta çare değil farkındaydım susuyordun çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() "Gittiğin günden beri her gün ikiz sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bir gel desen ![]() Seni özledim ![]() ![]() Ben hep cevapların peşinden gittim biliyor musun? Sen hayatımdaki tüm soruların yanıtıydın ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa tüm sorularımın cevabı belliydi ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir insan gitmeyi kafasına koydu mu onu kimse durduramaz” ![]() ![]() ![]() ![]() "Unuttuğum büyük yalan Gururumdan arta kalan Sensiz düşman geçen zaman Seni özledim ![]() - isyan etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın ![]() |
![]() |
![]() |
|