![]() |
Gecenin Bir Yarısıydı Aklımın Başımdan Gittiği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gecenin Bir Yarısıydı Aklımın Başımdan GittiğiGecenin bir yarısıydı aklımın başımdan gittiği ![]() ![]() Bana artık ölüm ayırır bizi demiştin ![]() ![]() Öyle oldu galiba ![]() ![]() Bizi,beni senden ayırabilen tek şey ölüm oldu ![]() ![]() ölün oldu ![]() ![]() öldürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() içimde,dışımda,yüreğimde,beynimde,eşyaları mda,bakı şlarımda,adımlarımda öldürdüm seni ![]() ![]() Doğru değildin artık sen ![]() ![]() Her şeyin,her sözün yalan olmuştu ve sen benim gözümde baştan aşağıya, tepeden tırnağa kadar ölüydün ![]() ![]() Boş bakıyordun farkındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşurken yabancıydın, ürkektin,isteksizdin, biliyor musun konuşurken bile sessizdin artık ![]() ![]() simsiyah görüyorum seni ![]() ![]() bitiren sen oldun kendini ![]() ![]() eskiden olsaydık hani karanlıkta bile seçerdim seni ![]() ![]() gözlerin parlayıverirdi ![]() ![]() ![]() ![]() bembeyaz görüyorum seni ![]() ![]() yeniden doğmuşsun gibi ![]() ![]() eskiden olsaydık hani ak'tan bile ak görürdüm seni ![]() ![]() sen de haklısın çok şey değişti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|