Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılarını, bendenkaçak, cadı, gel

Gel Al Anılarını Benden...~Kaçak Cadı~

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gel Al Anılarını Benden...~Kaçak Cadı~

?Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri

Nefretim kabardı yüreğimde gizlice

Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce

Vurmalıyım her şeyi yüzüne tüm gücümle?

Yarısı boş, yarısı hayal, yarısı umut, yarısı sancı, tamamı günah geçmişimin Anıların birisi biter, birisi başlar Birisi biter, sonsuz acılar başlar

Az kullanılmış "sevdiceğim"ler, "biriciğim"ler takas edilir "Vazgeçtim Senden"lerle

?Şimdi gel al anılarını benden

Durdukça acı veriyor

Gel al resimlerini benden

Gördükçe içim eriyor?

İnsan bir anda birden çok şey düşünebilir, ya da birden fazla parçaya aynı anda bölünebilir mi? Bir yanım dün'ün hesaplaşmasını yapıyor içimde Bir yandan 'keşke'leri ve 'iyi ki' leri biriktiriyor

Bir yanım ise bugünün mücadelesinde Bambaşka tarafım yarının bana getireceklerinin peşinde

Bu geçen günlerde 'iyi ki' lerle doludizgin iken 'keşkelerin' o çaresiz dalgalarına düşüp boğulmak istemiyorum Acılarımı dayanabilir hale getirmişken, hayata tutunabilmeyi istiyorum

?Gittiğin gibi gel ne olur

Sessizce görünmeden

Ne kadar acın varsa al git

Yavaş yavaş dökmeden?

Aslında sözcüklere gerek yok ki, herkes konuşmalarımdan anlar ama sen susmalarımdan da anlarsın beni, biliyorum

Neredesin demiyorum, ben buradayım diyorum
tumblr_lxqo3d0IaZ1r84ko8o1_500jpg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com