![]() |
Öyle Çok &Quot;Sevdiğim&Quot; Var Ki!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Çok &Quot;Sevdiğim&Quot; Var Ki!!Çocukların gözlerini sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarısızlıkları sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanların sorunlarını dinlemeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duyulan eksiklikleri sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buzlu yollarda yürümeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaklıkları sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamın renklerini sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim ![]() ![]() ![]() Avucumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|