Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, işte, kırmızı, olmalı, siyah

Kırmızı Ve Siyah İşte Böyle Olmalı Aşk...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırmızı Ve Siyah İşte Böyle Olmalı Aşk...

kırmızıyı severim ve siyahı ikisi de asil gelir bana
siyah birçok kişiliğe yakışır asil hissettirir ve ağır
siyah duygularını ağırlaştırır sakinleştirir matlaştırır
kırmızı ise sakinleşmiş ağırlaşmış duygulara anlam katar
kırmızı çekicidir özverilidir şehvetlidir

bir çekimi vardır duygudan duyguya sıçramaları vardır ama siyah gölgeler kırmızıyı sınırlarında tutar aşkı
siyah öfkeye düşünce kırmızı girer devreye bu sefer huzur katar biraz biraz da romantizim

tonajlarda yeni hikayeler başlar

şömine ışığının kızıllığında en şehvetli sevişmeler yaşanabilir mesela

karanlıkla gizlenmiş tüm kusurlara rağmen bir aşk doğabilir siyahların içerisinde

yada bir kırmızı şarap veya şampanya en huzur verici yudumlardan sonra hayatın neşesini içinize yükleye bilir

hani bazen siyah yanında karakaplı bulutlarla kasvet de getirebilir yağmurları hüzünleri sürükleyebilir
kırmızı o zaman daha bir tutku ve acı taşır içinbirbirlerine aşıktır bu iki renk

ve birbirlerinin bütünüdür

aslında tamamen farklıdır ikiside ama dengelidirler birlikteyken
işte böyle olmalı sevgi aşk aynı olmadan bir olmayı sağlayan huzuru içinde hissetmeli

ben siyahın en şehvetli halinde iken kırmızının en karanlık tonajında gözyaşlarımla yıkadım tüm ruhumu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com