Çok Özledim Çookk...~Kaçak Cadı~ |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Özledim Çookk...~Kaçak Cadı~İnandığım her sözünden, bağlandığım her haline varana kadar suçlusu benim yaşadığımızın!!! Hayatımda işlediği onca cinayete rağmen, İstanbul'u beraat ettiriyorsam gözlerinden, bu benim insafımdan değil senin güzelliğinden! En az, olmazlarıyla günahıma giren aşkın kadar iki yüzlüyüm bende! Hayat, bir kader mahkumunun avuçlarında aşınmış, siyah demirlerin kararlı sertliğiyle girdi aramıza!!! Bir sabah Gideceğine dair umutlar bırakarak Gittinn Bütün şafakları ceplerine doldurup, yanına bana benzeyen hiç birşey almadan Gittinn!!! Şimdi 'Beni öldür içinde' diyorsun! Bilmiyorsun! Ben kimseyi Öldürmedim!! Koca bir yangın kadar şikayetçiyim alevlerinden! 'Git' dediğin kadar çok kaldım yanında, seviyorum demediğin kadar çok 'Sevdim Seni' Nefes bile almadım varlığımı duyarsın diye Bana olan duygularına benzetiyorum aramızdaki köprüleri, hiç emin olamadım yıkılmayacağından! Yalan söylemediğin kadar inandım sana ve gideceğini bildiğim kadar emindim kalmayacağından Sen aşkı hiç kaybetmedin sevgili, savaştığın kadarını kazandın! Büyük günahlar işleyen ruhlar, çekecekleri acıdan da korkmazlar! Düştüğünde kanayan yanların olsada, aklın hep o uçarken yüzünü okşayan ılık rüzgardadır!! Oysaa Sadece /sevmiştim Seni/ Sadece /Sevmiştim/ Seni terketme fırsatını hiç tanımadı bana gözlerin! Kanıma başka heyecanlar karıştırdığımda, sevdiğim herşeyin, aslında sana ne kadar çok benzediğini farkettim Bu hikayede kimdi giden sevgili ? ? ? Ne bir adım ileri gelebiliyoruz, ne de bir adım geri Herşey olması gerektiği gibiyse, sana dokunamayışımın sebebi neydi ? ? ? imagesjpg |
|