Gidiyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum...G----İ---D---İ--Y---O---R---U---M Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan Yapacak ba$ka bir $eyim kalmadı ki zaten![]() ![]() Gergin bir bekleyi$ var ruhumda![]() Herkes biryerlerden kaçıyor bu $ehirden,kimisi dü$manından,kimisi dertelrinden,kimisi terkedilmekten![]() Bense karanalıktan,yalnızlıktan kaçıyorum Gün geçerek beni boğduğu,eridiğimi sağladığı için![]() ![]() yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan![]() ![]() Yalnızlık garındayım bu gece Hayat bize bunu layık gördü demekki![]() Boyun eğdim Kabul ettim hayatın hediyesini![]() Beklerken ise aklımdan binbir cümle geçiyor![]() anlamsız,cevabı kafa kurcalayan binbir soru![]() ![]() "Neden böyle!Ke$ke hiç olmasaydı!sevmek suç mu??Yalnızlık benim kaderim mi??sayısız cümle ve sorular![]() ![]() Beni daha çok karanlığa iten garip hisler![]() ![]() Bir ate$ topu düşüyor yüreğime![]() Öyle yakıyor ki içimi![]() dünyanın bütün sularını getirsem sönmeyecek![]() Yanıyorum![]() Yanıyorum![]() Yana yana kül oldum![]() ![]() Küllerimi saba savuruyorum Sen de yansın gerisi![]() ![]() ![]() Beni yaktı yakacağı kadar zaten![]() ![]() Ne zaman geçecek bu ya$adığım yalnızlık??Ne zaman gideceğim bu karanklıklardan??Bağırsam duymayacaksın ![]() ![]() O yüzden bağırmıyorum![]() ![]() Bari yalnız geçen bu bombo$ ömrümde,$u gideceğim son dakikalarımda burda olsaydın![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken buralardan veda zamanı yalnız olmasaydım![]() ![]() Bir el sallasaydın uzaktan![]() Hiç değilse uğurlayanım olsaydı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahlar hiç bitmeseydi ke$ke ![]() ![]() Ürkek soğuk gecelerdi benim dostum![]() ![]() Dost seni hiç bırakmazdı ya ne olursa olsun i$te ürkek ve soğuk gecelerde bırakamadı beni![]() ![]() Benim hiç sabahlarım olmadı ey sevgili gittiğin günden beri![]() ![]() Geceler de yıldız olur,ay olur,mehtap olurdu ya,Benim gecemde yıldız,ay,mehtap yoktu![]() ![]() Benim gecemde yıldızım sendin,ay acılarım,mehtabım ise sensizlikti![]() ![]() ![]() Aranızdaki tek fark;gece gerçekti fakat sen gerçek ötesi![]() ![]() Geceler bana yalan söylüyordu,korkutuyordu,ü$ütüyordu![]() Ama sen bana hep doğru söyledin,korudun beni,ısıttın![]() ![]() Güne$im oldun![]() ![]() Ama beni bırkatığın gün mevsimlerim hep hüzne boğan sonbahar oldu![]() ![]() Güne$im bir daha hiç doğmamak üzere battı![]() ![]() Artık hiçbir $eyim yoktu yanımda![]() ![]() Giderken yanıma alıp gideceğim yalnızlıktan ba$ka![]() ![]() ![]() Yalnızlığı alıp gidiyorum buralardan![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sen varsın artık,ne güne$,ne de ya$amak için ve bu sen kokan $ehirde durmak için bir sebebim![]() ![]() Elveda Sevgilim![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() Sensizliğe ve sonsuzluğa ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan ![]() ![]() ![]() ![]() Benden sana kalan tek yadigarla ; YALNIZLIĞIMLA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GİDİYORUM BURALARDAN![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
|
|
|