![]() |
Sessizlikte Kaybolan Cümleler!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessizlikte Kaybolan Cümleler!!!Telefonun çalmasıyla irkiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz tereddütten sonra hemen açıyorum ![]() ![]() Bir anda geçmişi hayal ediyorum ![]() Canım nasılsın derken sanki yüreğinin içinden kopup gelen hissini uyandıran kişi ![]() ![]() ![]() ![]() Sade bir nasılsın diyor içten gelmeyerek ![]() İyiyim nasıl olsun diyorum ![]() Ama nasıl iyi olabilirim ki hayat ışığım ![]() ![]() Gözlerinin yıldız gibi parladığını görmeyince ![]() Sen burda yoksun ve güneş sensiz doğuyor ve batıyor ![]() ![]() Herşey normal işliyor hayatta ![]() ![]() Herkes işine geliyor gidiyor ![]() ![]() Teyzelerde hala aynı Bir laf söylemeden geçemiyor ![]() Gülümse diyor bu yaşta neyin var bu kadar diyor ![]() Oda kendince haklı tabi gençliğini özlüyor ![]() Kıymmet bilmemizi istiyor ![]() Ama sen yokken buralar bana çok soğuk geliyor ve içimi ürpertiyor ![]() Farklı bir şehirde farklı bir hayata uyanıyorken sen ![]() Ben hala beraber yürüdüğümüz yolardan geçiyor,son görüşmemizi son gülüşünü hatırlıyorum ![]() ![]() Her günü tatlı bir rüya gibi anıyorum beni bugün acıtan sevdanı! Birden dalıp gittiğimi farkediyorum ve sessizliğinden seninde benim gibi daldığını anlıyorum ![]() ![]() Kapatma istiyorum sessizliğin bile karşısında sen olduğunu bilmek beni mutlu ediyor yüzümde küçük bir tebessüm oluşturuyor ![]() ![]() Evet diyecek okadar çok şey varken ben hiçbirini seçip sana tek kelime edemiyorum dilim bağlanıyo ve sessizlik anlatıyo geçmişi sende duyuyorsun biliyorum bilmesen neden hala bu sessizliği bozmak istemeyesin ki ![]() ![]() Sonunda geçmişin sana birşey vermeyeceğini anlıyorsun bu son olsun diyorsun ![]() ![]() Yüreğimdeki acı feryatları duymuorsun tabi senin içinde kopan fırtınadan değil mi ? Sesim titremeye başlıyo ama belli etmek istemiyorum hıçkırıklarımı gizliyorum senden (yüreğimden) ![]() ![]() Haklıymışsın gibi evet son olmalı bu bizim için daha iyi diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aLınTı |
![]() |
![]() |
|