Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cümleler, kaybolan, sessizlikte

Sessizlikte Kaybolan Cümleler!!!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessizlikte Kaybolan Cümleler!!!

Telefonun çalmasıyla irkiliyorum Arayan 'O'

Biraz tereddütten sonra hemen açıyorum

Bir anda geçmişi hayal ediyorum

Canım nasılsın derken sanki yüreğinin içinden kopup gelen hissini uyandıran kişi O Yürek sızım

Sade bir nasılsın diyor içten gelmeyerek

İyiyim nasıl olsun diyorum

Ama nasıl iyi olabilirim ki hayat ışığım

Gözlerinin yıldız gibi parladığını görmeyince

Sen burda yoksun ve güneş sensiz doğuyor ve batıyor

Herşey normal işliyor hayatta

Herkes işine geliyor gidiyor

Teyzelerde hala aynı Bir laf söylemeden geçemiyor

Gülümse diyor bu yaşta neyin var bu kadar diyor

Oda kendince haklı tabi gençliğini özlüyor

Kıymmet bilmemizi istiyor

Ama sen yokken buralar bana çok soğuk geliyor ve içimi ürpertiyor Korkutuyor beni hayat!

Farklı bir şehirde farklı bir hayata uyanıyorken sen

Ben hala beraber yürüdüğümüz yolardan geçiyor,son görüşmemizi son gülüşünü hatırlıyorum

Her günü tatlı bir rüya gibi anıyorum beni bugün acıtan sevdanı!

Birden dalıp gittiğimi farkediyorum ve sessizliğinden seninde benim gibi daldığını anlıyorum

Kapatma istiyorum sessizliğin bile karşısında sen olduğunu bilmek beni mutlu ediyor yüzümde küçük bir tebessüm oluşturuyor

Evet diyecek okadar çok şey varken ben hiçbirini seçip sana tek kelime edemiyorum dilim bağlanıyo ve sessizlik anlatıyo geçmişi sende duyuyorsun biliyorum bilmesen neden hala bu sessizliği bozmak istemeyesin ki

Sonunda geçmişin sana birşey vermeyeceğini anlıyorsun bu son olsun diyorsun

Yüreğimdeki acı feryatları duymuorsun tabi senin içinde kopan fırtınadan değil mi ? Sesim titremeye başlıyo ama belli etmek istemiyorum hıçkırıklarımı gizliyorum senden (yüreğimden)

Haklıymışsın gibi evet son olmalı bu bizim için daha iyi diyorum Yürek yangınlarımı bir kenara bırakıp seni son kez uğurluyorum Daimi özleyeceğim yüreğe son kez veda ederek kapatıyorum yüreğimin kapısını seni dışarda bırakarak İçimde bir ürperti ve yüzümdeki anlamsız ifade ile hoşçakal diyorum Hoşçakal sevgili! Hoşçakal!

aLınTı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com