Tutmasam Ellerini İsinmayacak Yüregim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tutmasam Ellerini İsinmayacak YüregimYokluğun içimi acıtıyor Buna rağmen kal istiyorum, içimde bir yerlerde![]() Sanki seni çıkarıp atarsam, tamamen kaybolacakmış gibi geliyor sana dair ne varsa ![]() Sana ait olan izler silinip yok olacakmış gibi, senli kelimeler yazamayacakmış gibi kalemim bir daha ![]() ![]() Her tutunmaya kalktığımda sana, dipsiz kuyulara çekiliyor ruhum Çıkmaya çabalarken gücüm tükeniyor gitgide Bir gün temelli bitecek, fark ediyorum![]() ![]() Tüm şarkılarım, tutsak olup sensizliğe, çığlığa dönüşüyorlar içimde Yüreğimle bağırıyorum, sen duymuyorsun, sen bilmiyorsun![]() ![]() Bir zamanlar gecelerimi aydınlatan gözlerin, şimdi karanlığa çağırıyorlar beni Kapatıp gözlerimi, düşlerimde buluyorum seni Açtığımda yine gidiyorsun Ve ben yine karanlıklara uyanıyorum![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Beni üşüten ne ayazları kışın, ne de yalnızlığım Yokluğun üşütüyor beni, bir yandan yakarken yüreğimi![]() ![]() Göremezsem gözlerini, hiç aydınlanmayacak günlerim ![]() ![]() Tutamazsam ellerini, hiç ısınmayacak yüreğim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|