![]() |
Sensizim Bensizim..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizim Bensizim.....Doğum günün de geçti nihayet İnan elim o kadar gitti ki telefon numarana ama arayıp 'iyiki doğdun' diyemedim işte Sustum bunca zamandır Ne sevdiğimi söyledim, ne de adının geçtiği masalarda ağlayabildim Sustum sadece Boğazlarım ağrıyor, şimdi söylesem bunu sana 'Ah be sevgilim hiç dikkat etmiyorsun' kendine dersin Ya da 'derdin' Babam garip birşey hazırlamış benim için, zorla içtim onu 'Babam diyorum babam! Bilirsin aramızın ne kadar kötü olduğunu' İnsafına geldim demekki Haklıydın, hiç dikkat etmezdim kendime, hala öyleyim ama elden gelmiyor fazlası Dün rüyamda seni gördüm, 'Rüyamdaki seni görse, güneş utanır doğmaya' Barışmıştık yine, Mutluydum sabaha kadar anlıyor musun? Sonra ezan sesi ile uyandım, sabah olmaya başlamış, güneş doğmamış Dışarı baktım öylece, sisliydi her yer Telefonumda 'Yine uyuyakaldın sevgilim' mesajı yoktu işte Bugün her zaman severek el ele yürüdüğümüz parkın oradan geçtim Şarkılarımızı dinleyerek, seni görme ihtimali ile yürüdüm Dedim ki belki özlemiştir işte Yağmur kokulu adam! Yine yağmurlarını yolladın bana ama yoktun Yokluğunda kayboluyorum Annenin iş yerinin önünden de geçtim Kaybolarak zar zor bulduğumuz o değerli bina Ne değişik bir gündü, Türk filmlerinde yok öyle senaryo Sonra yine birlikte gitmiştik parkımıza Sensiz hiç gitmeyeceğime söz vermiştim, sözümde durdum bu sefer belki de ilk defa Şu an bunu sana yazıyorken bile beni seven onca erkeğe ihanet ediyorum Ya da seni sevmediğimi söylediğim herkese Ne gurursuzum değil mi? 'Bitti' dedin anlamıyorum işte Kısa cümleleri sevmem bilirsin Uzun kelimelerine sakla beni Çünkü; yine özlüyorum seni Resimde gördüğüm gözlerine sordum Hiç mi özlemedin diye? Cevap veremedi sevgilim Gözler nasıl konuşabilir ki? Sesim bu gece düzelmez, hani belki ararsın diye söylüyorum Belki işte, Belki ararsın Ocağımı, Şubatımı, Martımı aldın Haziran'da gel sevgilim, vazgeçtim Eylül'den Çünkü olmuyor böyle; Sensizim, Bensizsin |
![]() |
![]() |
|