![]() |
Gel Benimle.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel Benimle....Erişkinim ![]() ![]() Olgunum ![]() Ve dolgunum ![]() Artık 20’lerimde olduğu gibi içimden geldiği gibi davranamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ¡ Allah var ![]() Bir hafta dayandım ![]() Son derece makul bir kadın gibi davrandım ![]() Yani mantığım cumartesiye kadar benimleydi ![]() ![]() ![]() Havaalanına “adı bende saklı adam”ı yolcu etmeye gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten o 72 saat nasıl geçer? “Adı bende saklı adam” birdenbire ![]() ![]() ![]() “Gel benimle” diyor “Yemek yeriz, sinemaya gideriz, yarın sabah dönersin ![]() “Delirdin mi?” diyorum ![]() “Akşam yemeği için Londra’ya gidilir mi? Onca yol tepilir mi? Cumartesi akşam git, pazar sabahı dön ![]() ![]() ![]() “Ben hep mantıklıydım” diyor ![]() “Ne tuhaf ben de hep mantıksızdım ![]() Birden iyice saçmalıyorum: “Hem diş fırçam yok yanımda!” “Ama pasaportun var” diyor, “Bize de o gerekiyor ![]() Ve o sihirli cümleyi yeniden söylüyor: “Gel benimle ![]() ![]() ![]() ¡ İnsan, birini yolcu etmeye gidip, yolcu etmekten vazgeçip onunla birlikte uçağa biner mi? Biner ![]() Bazen birinin, “Gel benimle” demesi yeter ![]() Gidersin ![]() Kalbinin sesini dinlersin ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ne olur? Olayın kendisi, yanındaki adamın cazibesi ve içki seni çarptığı için Londra’ya sarhoş inersin! Pasaporta zikzaklar çizerek gidersin ![]() ![]() ¡ “İyi misin? Az kaldı otele ![]() ![]() ![]() “Londra’daki en gıcır taksiyi seçmek zorunda mıydın? Ayıp olacak şoföre” dememe kalmadan, “adı bende saklı adam” ne demek istediğimi anlıyor ve kucağında duran dergiyi bir sayfasından külah yaparak bana uzatıyor ![]() Uzatıyor ki, daha fazla içimde tutamadığım kırmızı şaraplar, dışarı çıkabilsin ![]() ![]() ![]() Kusuyorum ve gülüyorum ![]() O İngiliz şoför bile gülüyor halimize ![]() Üstüm başım batmış bir vaziyette odaya giriyoruz ![]() Hevesinizi kursağınızda bırakmam istemem ama bir duş ve ben sızıyorum ![]() Birkaç saat sonra ![]() ![]() ![]() “Aman Tanrım, Londra’ya sızmaya mı geldim?” diye panik içinde uyanıyorum ![]() ![]() ![]() Demek bitmedi gece! Gecenin o saatinde kendimizi Londra sokaklarına vuruyoruz ![]() Kendimize Chinatown’da 24 saat açık bir lokanta buluyoruz ![]() Her şey inanılmaz romantik ve büyülü ![]() İyi ki mantıklı ve makul davranmamışım ![]() “Gel benimle” diye bir adamın peşinden gitmişim ![]() ¡ Hiç uyumadan Heathrow’a gidiyorum ![]() O şimdi başka bir yere uçuyor ![]() Ben ise Türkiye’ye dönüyorum ![]() İkimiz de havadayız yani ![]() Ayaklarımız yere basmıyor yani ![]() Bu satırları uçakta yazıyorum ![]() Ben bu yazıda ne anlatmaya çalışıyorum ![]() ? Aşk varsa, mantık yok ![]() ? Sürekli makul olacağız da ne olacak? Madalya mı takacaklar? Mantıklı bir kadın olma hayallerimi 20 yıl kadar ertelemeye karar verdim, değişmeyeceğim anasını satayım ![]() ? Doğru insan, “Gel benimle” derse, nah gitmezsin ![]() ? Hayat güzel ve ben olmadığım kadar mutluyum ![]() HAMİŞ Bu yazıyı tam 9 sene önce yazdım ![]() 9 sene önce “adı bende saklı adam” sevgilimdi, sonra sevgilim artı çocuğumun babası oldu ![]() “Gel benimle” dedi, peşinden Dubai’lere gittim, iyi ki de gitmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|