![]() |
İzin Verirmisin Hayat !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzin Verirmisin Hayat !!Kısa bir mola vermek istiyorum, izin verir misin hayat ![]() ![]() ![]() Acıyan yerlerimle kelimelere sığınma vakti şimdi, Uzak şehirler arıyorum yüreğimin yabancı olduğu ![]() Keşfetmediğim, görmediğim, bilmediğim bir yer olmalı ![]() ![]() ![]() Hatırlatmamalı seni bana ![]() ![]() ![]() Demek ki deniz olmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() Vedalaşmamalıyız seninle, Sana bu iyiliği yapmamalıyım! İlk kez nefretin eşiğindeyim, ama ![]() ![]() ![]() Senden vazgeçemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acıyan yerlerimle düşlere sığınma vakti şimdi, ne olur yakmayın ışıkları, ben herşeyi çizerim düşlerimle ![]() ![]() ![]() Neden yine yabancılaştım? Bu senin suçun ![]() ![]() ![]() Herkes kendi ipini çeker, Herkes kendi Ama ![]() ![]() ![]() Sen ben yok aramızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden ricalarımı anlatmam zor sana ![]() ![]() ![]() Ne olur çok görme bana hayatı ![]() ![]() ![]() ![]() Acıtma ![]() ![]() ![]() Gülümsememi sever sevdiğim en çok, bari ağlatma ![]() ![]() ![]() Kısa bir mola vermek istiyorum, izin verir misin hayat ![]() ![]() ![]() Gerçekler sancı yapıyor, az bir düş alıp döneceğim! |
![]() |
![]() |
|