![]() |
Bir Öfke Nöbeti Ardından , Gitme Vakti.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Öfke Nöbeti Ardından , Gitme Vakti..Anladım ki vakit gitme vakti ![]() Bu son öfke nöbetin olsun senin, en azından bana dair ![]() ![]() ![]() Hangi kadın taşır, beğenilmemenin o ağır yükünü? Taşıyorum işte, hem de üzerine sevda sinmiş ellerimle ![]() ![]() Hep senindi zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Adını koyamadığım öfke çiçeğimdin benim ![]() "Zehirliydin kökünden ucuna dek ![]() "Bilerek ve isteyerek kokladım seni ![]() Tüm benliğimle tattım, göze alarak ![]() ![]() ![]() Deli de, suçlu sensin de, bana ne? Sevmelerimin büyük olmasına küsmedim, büyüklüğünde ezilemeyecek kadar küçük olmana ve buna rağmen büyüklük taslamana kızdım ![]() Koparmadım, dalında kokladım seni, incinme diye ![]() Ya sen ![]() ![]() ![]() ![]() Oooff ![]() Ellerimi cebime koyup, ve dilime dolayıp bir şarkı, gitme vakti ![]() “Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde, Gidiyorum kokun hala üzerimde, Sana korkular bıraktım, bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum” Unutmuşum, kokun da kalmamalı üstümde ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime dağarcığımda sana ait tek bir söz bırakmıyorum ![]() ![]() Şimdi toplayıp seni gözlerime biriktiriyorum ![]() ![]() Son sözlerimi söylüyorum artık öfke çiçeği; sakın “bitti” deme, bitmedi çünkü ![]() ![]() Soranlara, “ben bitirdim sevdasını, her gün ufaladım, sonunda yem yapıp attım tavan arasındaki güvercinlere” de ![]() “Gitti” deme, “gitmek zorunda kaldı” de ![]() “Ellerimle gösterdim kapıyı, gururunu hiçe sayıp direndi, kapandı ayaklarıma, cılız bir sesle” seviyorum ama” dedi” de ![]() “Öfke nöbeti yakalamıştı yine,” o halde iğreniyorum senden de sevginden de” deyişim son noktayı koydu” de ![]() Ama ne olur kendi istedi, kendi tercihiydi, gitmeyi seçti deme… Artık yanında yatmadığım o koca tek kenarı çökmüş yatağı, ver bir eskiciye, kendine bir uçurtma iste onun yerine ![]() ![]() Yağmur alıp sevgimden nasiplensin tüm çiçekler, sen yeşillenmedin, bırak onlar yeşersinler ![]() Sonra anlarsan ve aklın başına gelirse sakın ağlama öfke çiçeği, solarsın sonra ![]() Solma… Yüreğinden olduğu gibi, bedeninden de gitme vakti ![]() ![]() Yüküm ağır… Şimdi ipe çekip sevgim adına her şeyi asma vakti ![]() Zaman iyileştirir mi, döndürür mü bilmem bir daha sana beni ![]() Özlemin tak deyince, sen “ dön “ dersen… Belki… alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|