Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Sen Benim....

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Benim....

SEN BENİM

Aşkım

Bebeğim

Canım

Çarem

Dünyam

Eşsizim

Fırtınam

Geleceğim

Hayat Arkadaşım

Işığım

İlkim

Jokerim

Kalp Atışlarım

Limanım

Mucizem

Nefesim

Olmazsa Olmazım

Özlemim

Pırıltım

Rotam

Sebebim

Şansım

Tılsımım

Uğurum

Ümitlerim

Vazgeçilmezim

Yasama hevesim

ZAFERLERİM

AŞKIMSIN Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok

BEBEĞİMSİN Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni

CANIMSIN Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin

ÇAREMSİN Her derimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor

DÜNYAMSIN Mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? Dünyamsın benim

EŞSİZİM Sen teksin işte

TEKTANEMSİN BENİM Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bitanesin

FIRTINAM Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin

GELECEĞİM Bunca zaman yalnızdı bu ruh Dile kolay sensiz geçen onca sene, ama artık sen varsın sen geleceğimsin

HAYAT ARKADAŞIM Bir insanin hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi Sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah

IŞIĞIM Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık soğuk bi kuyu

SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN

Hemde Işıkların En Güzelisin Çünkü Sadece Doğru Ve Güzel Olan Herşeyi Aydınlattın Bana Sevgin Ve Güveninle

İLKİM Sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ

JOKERİM Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder iste sen kaybettiğimi sandığım o anlarda,

hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım Jokerim oldun

KALP ATIŞLARIM Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin

LİMANIM Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda

AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM

MUCİZEM İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde

İste tipki sen!

Hayat bana senin gibi bir mucize sundu

Anladım ki ben özelim ki seni yolladı Rabbim bana

NEFESİM Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim

Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar?

Varlığımsın

OLMAZSA OLMAZIM Her insanın hayatında

olmazsa olmazları vardır

Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı

Sende benim olmazsa olmazımsın

ÖZLEMLERİM Özlediğim herşeyi sende buluyorum

Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı

PIRILTIM Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye

İste canım bu parıltıların sebebi sensin

İyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun

ROTAM Nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce

bir hedefim bir amacım yoktu

Ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim

SEBEBİM Her şeyin bir sebebi var ya! Benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin

ŞANSIM Hayattaki en büyük şansımsın

Seni hak ettiğim için şanslıyım

TILSIMIM Sen sihirli bir değnekle geldin sanki bana

Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın,

öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun

UĞURUM Uğur böceğim benim sen benim uğurumsun işte Yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor

Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın

ÜMİTLERİM Beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin

UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ

VAZGECİLMEZİM YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım

YAŞAMA HEVESİM Senin sevginle yeniden tutundum hayata

ZAFERLERİM İşte Bu Ya Seni Anlatan En Önemli Kelime Bu Belkide Sende Kazandım Her Şeyi Aşkımı, Sevgimi, Güveni, Saygıyı, İnancı, Mutluluğu, Hüznü Bile

-alıntı-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com