10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benim....
SEN BENİM
Aşkım 
Bebeğim 
Canım 
Çarem 
Dünyam 
Eşsizim 
Fırtınam 
Geleceğim 
Hayat Arkadaşım 
Işığım 
İlkim 
Jokerim 
Kalp Atışlarım 
Limanım 
Mucizem 
Nefesim 
Olmazsa Olmazım 
Özlemim 
Pırıltım 
Rotam 
Sebebim 
Şansım 
Tılsımım 
Uğurum 
Ümitlerim 
Vazgeçilmezim 
Yasama hevesim 
ZAFERLERİM 

AŞKIMSIN  Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok
BEBEĞİMSİN  Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni
CANIMSIN  Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin
ÇAREMSİN  Her derimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor 

DÜNYAMSIN  Mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? Dünyamsın benim
EŞSİZİM  Sen teksin işte
TEKTANEMSİN BENİM  Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bitanesin
FIRTINAM  Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin

GELECEĞİM  Bunca zaman yalnızdı bu ruh  Dile kolay sensiz geçen onca sene, ama artık sen varsın sen geleceğimsin 
HAYAT ARKADAŞIM  Bir insanin hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi  Sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah

IŞIĞIM  Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık soğuk bi kuyu
SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN 
Hemde Işıkların En Güzelisin Çünkü Sadece Doğru Ve Güzel Olan Herşeyi Aydınlattın Bana Sevgin Ve Güveninle 
İLKİM  Sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ 

JOKERİM  Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder iste sen kaybettiğimi sandığım o anlarda,
hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım  Jokerim oldun
KALP ATIŞLARIM  Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin

LİMANIM  Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda
AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM
MUCİZEM  İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde
İste tipki sen!
Hayat bana senin gibi bir mucize sundu
Anladım ki ben özelim ki seni yolladı Rabbim bana
NEFESİM  Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim
Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar?
Varlığımsın 

OLMAZSA OLMAZIM  Her insanın hayatında
olmazsa olmazları vardır
Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı 
Sende benim olmazsa olmazımsın
ÖZLEMLERİM  Özlediğim herşeyi sende buluyorum
Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı

PIRILTIM  Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye
İste canım bu parıltıların sebebi sensin
İyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun
ROTAM  Nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce
bir hedefim bir amacım yoktu
Ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim
SEBEBİM  Her şeyin bir sebebi var ya! Benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin

ŞANSIM  Hayattaki en büyük şansımsın
Seni hak ettiğim için şanslıyım
TILSIMIM  Sen sihirli bir değnekle geldin sanki bana
Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın,
öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun
UĞURUM  Uğur böceğim benim sen benim uğurumsun işte Yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor
Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın 

ÜMİTLERİM  Beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin 
UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ 

VAZGECİLMEZİM  YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım
YAŞAMA HEVESİM  Senin sevginle yeniden tutundum hayata   
ZAFERLERİM  İşte Bu Ya Seni Anlatan En Önemli Kelime Bu Belkide  Sende Kazandım Her Şeyi  Aşkımı, Sevgimi, Güveni, Saygıyı, İnancı, Mutluluğu, Hüznü Bile 
-alıntı-
|
|
|