![]() |
Beni Sevseydin Eğer... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Beni Sevseydin Eğer...Beni sevseydin eğer Gitmezdim buralardan Yalnızlığa gömülmezdi hayallerim ![]() ![]() ![]() Bir kör kuyuya atmasaydın beni Şiirlerim yarım kalmazdı Işığı görürdü belki gözlerim Ve tevazu gösterirdim hayata ![]() ![]() ![]() Yağmur ormanlarında gibi Sırılsıklam yalnız kalmazdım göz yaşlarıyla Sen farkında olmadan ![]() ![]() ![]() Gezerim bazen yanında Seninle konuşur seninle dertleşirdim Yıldızlar yalan söylemez ya ![]() ![]() Bazen bir bulut girer aramıza Sonra beni görüp kahrolur Çekip gider uzaklara Bir anlık sensizlik zor gelmeseydi Beni sevmeni beklemezdim Söylemesen de bana seni seviyorum diye Ben kalbinden beklerdim ![]() ![]() ![]() Beni sevseydin eğer; Karanlığa mahkum kalmazdım Korkmazdım karanlıklardan Her gece bit korku yaşamazdı yüreğim Uçacak gibi çarpmazdı kalbim Ağlamazdı gözlerim Yanmazdı yüreğim Zırh olurdu sevgin açık yüreğime Savaşırdım hasretinle ![]() ![]() ![]() Eğer ki! Deşmeseydin yaralı yüreğimi Kanı durur ümidiyle Dermanı yaren yapar onunla eğleşirdim Bir kuru dal misali fırlatıp atmasaydın Bu gönül ırmağına set vurup durdurmazdım Her yolun önü kesik her yol sana çıkmazdı ![]() ![]() ![]() Beni sevseydin eğer; Bir yanda cennet varken Cehenneme dalmazdım…
![]() |
Cevap : Beni Sevseydin Eğer... |
![]() |
![]() |
#2 |
reyf
|
![]() Cevap : Beni Sevseydin Eğer...hepsi yalan
|