![]() |
Çünkü Aşk Yüreğimdeki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Aşk Yüreğimdeki...sevmek ve bilmek ![]() ![]() ![]() sana sevdalı olmak ve senın sevdan olmadıgını bilmek ![]() ![]() ![]() birisi mutlulukken diğeri o mutluluğun gölgesi ![]() ![]() ![]() ellerini tutmak huzurumken , ellerinde kardeş şevkati hissetmek kabusum ![]() ![]() ![]() gözlerinde var olmak mucizeyken , yüreğinde dostça anılmak felaketim ![]() ![]() ![]() şimdi susmak düşer bana bilirim ![]() gözlerindeki şevkati kabullenip senin hayalin için dualar etmek düşer ![]() ![]() ![]() kabusumda olsa yanında yabancı görmek , duacın olmalı bu yürek ![]() ![]() ![]() aşk ya yüreğimdeki , fedakar olmalıyım bu yüzden ![]() ![]() ![]() yaralarımı görmezden gelip senin yaralarını sarmak olmalı düşlerim, ellerinin soğukluğunu , ellerin ısıtmasına izin vermeliyim ![]() ![]() ![]() yoksa gözünden akan yaşlar yakar canımı, yüzüme her bakışında çaresizliği okursam gözlerinde affetmem kendimi ![]() ![]() ![]() sen giden de olsan , beni yalnızlığa iten vefasızım da olsan, ben affetmeliyim seni ![]() ![]() ![]() ellere gitmeni kabullenip susmalıyım bir köşede ![]() ![]() ![]() çünkü aşk sana duyduğum ,fedakarlıkla yoğrulmuş sevda yüreğimdeki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelmek ve gitmek ![]() ![]() ![]() sana koşar adımlarla gelip sevdan için diz çökmek, ve sessizliğinin ardındaki sırrı çözemeden gitmek ![]() ![]() ![]() ellerinin sıcaklığını hissedemeden poyraza tutulmak, dalgaların hırçınlığında gözlerindeki öfkeyi görmek ![]() ![]() ![]() umutsuzluğu bile bile önünde diz çökmek ve susmak , kaderin oyunu bu deyip gözyaşlarıyla gitmek ![]() ![]() ![]() gelmekten yorulmak degil sitemim , çaresizliğe koşar adımlarla gitmek ya kaderim ![]() ![]() ![]() varsın çaresizlik olsun son adımımın adresi, ellerinsiz poyrazlarda kaybolmak olsun sonum ![]() ![]() ![]() ama senin hayallerine olacaktır dualarım, korkularım yakacaktır yüreğimi benim gibi çaresizliğe düşersen bir gün diye ![]() ![]() ![]() oysa dinlediğim masalların sahibiydin sen, üstelik o masalların prensesi olmadığımı bile bile sen takmıştın bana prenses tacını ![]() ![]() ![]() korkularımı sevginin ateşinde sen kül etmiştin, kalbimin camdan kırılgan olduğunu söylememe rağmen avuçlarının arasına almıştın ![]() ![]() ![]() şimdi kırılan kalbim kestiyse ellerini sorumlusu ben değilim ![]() ![]() ![]() gözlerindeki öfke kıvılcımları yakarken yüreğimi susuyorsam eger sende bilmelisin susmayı ![]() ![]() ![]() masal bitti biliyorum, sen gerçek prensesini ararken ben kaybettiğim prensin ardından dualar ediyorum ![]() ![]() ![]() bu kadar fedakar olmayı başarıyorsam ben , sen de susmalısın ![]() ![]() ![]() avuçlarında kırılan kalbim için ben sana hesap sormuyorsam sen de elindeki kesikler için bana kızmamalısın ![]() ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
|