Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, aşk, yastığımın

Aşk Yastığımın Altında..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Yastığımın Altında..

Nedense eskiler hep kiymetlilerini yastık altında saklarmış ?

En güvenli yerin orası olduğunu düşünürlermişBizlerde çocukken bayramlıklarımızı , yada yeni alınan eşyalarımızı yastık altında okşayarak saklayıp tatlı uykulara dalmazmıydık

Büyünce de aşklarımızı yastık altında saklamaya başladık galiba Hep yeni kalsın , bizim olsun, kimselere el sürmesin diye Oysa hep el değdi ,yeni tarafları kalmadı hiç Doğru yerde mi saklayamadık acaba ? Yoksa yerleri orası değilmiydi ?

Aşkın hep özenilen tarafı incinmiştir, eksik kalmıştırBir zaman sonra aşk boyut değiştirip yerini sevgi gibi , tutku gibi başka duygulara bırakmıştırBu duygular ki hep kalıcı olan diye hikayeler de felsefeler yaratılmıştır

Neden aşk hep kalıcı olmaz ki ? Neden hep boyut değiştirmeye maruz bırakılır ki ?

Bunun başka förmülü yokmudur ki ?

Aşk bir ömür boyu olmaz mı ? Peki ben yastık altında saklasam bir ömür boyu sürmez mi ?

Sürer elbet , sürer iki gözüm de bu aşka nazarlar değer Yastık altı olan her şey gibi onuda karıştırmak isterler , gizliliği olduğundan yasak olduğunu sanırlar , kılıfını değiştirmeye sinen kokuyu silmeye kalkarlarBaşımı yastığa koyduğumda rahatsız ederler sonra seni benideUykularımızı kaçırırlar …

Aşkı alsam sandıklara saklasam o da olmaz Günü gelince sandığın açılıp yer değiştirme vakti gelir her çeyizlik dantel gibiOysa ben işlemişim onu yüreğimle, gözümle , hatta gözyaşımla

Aşkı saklayacak yer bulamaz olduk artık hayatta Saklanacak, özenilecek tarafı mı kalmadığından yoksa yaşanası aşklar geçmişte mi kaldığından bilemiyorum

Şimdi ben başımı yastığıma koyduğumda aşkı gökyüzüne bırakıyorum , dönüp gelsin de yastığımın altına kendi saklansın diye …

Alıntı Yaparak Cevapla

Aşk Yastığımın Altında..

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Yastığımın Altında..

Aşk bir ömür boyu olmaz mı ? Peki ben yastık altında saklasam bir ömür boyu sürmez mi ?

keşke aşk bir ömür boyu sürse ama bence mümkün deil keşke hep yastık altında saklıyabilsekkeşke gözyaşlarımızın altında gizleyebilsek hepo zaman bile daha güzel daha mutluluk verici oluyorama açığa çıktımı illaki bişiler oluyor aşkın yerini paylaşımdada okadar güzel anlatmışsınki bambaşka şeyler alıyorya aşıkken aşık olmadığını anlıyorsun ya da ne bileyimya bu konuda aslında yazılacak okadar şey varki sayfalar almaz ya aşk öyle birşeykikişiden kişiyede değişir tabiki düşüncelerama acaba kaçımız gerçek aşkı tattıkki yaşadıkki ???????? sevgi tamam ama aslında çok merak ediyorum aşk ne hepimiz enazbir kere aşkı tattık demişisdiracaba gerçek aşkmıydı?yada gerçek aşk var mı?

çok konuştum ama harika bir paylaşım ya çok tşklerinsan düşünmeden edemiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com