![]() |
Aşk Yastığımın Altında.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yastığımın Altında..Nedense eskiler hep kiymetlilerini yastık altında saklarmış ? En güvenli yerin orası olduğunu düşünürlermiş ![]() ![]() Büyünce de aşklarımızı yastık altında saklamaya başladık galiba ![]() ![]() ![]() Aşkın hep özenilen tarafı incinmiştir, eksik kalmıştır ![]() ![]() ![]() Neden aşk hep kalıcı olmaz ki ? Neden hep boyut değiştirmeye maruz bırakılır ki ? Bunun başka förmülü yokmudur ki ? Aşk bir ömür boyu olmaz mı ? Peki ben yastık altında saklasam bir ömür boyu sürmez mi ? Sürer elbet , sürer iki gözüm de bu aşka nazarlar değer ![]() ![]() ![]() Aşkı alsam sandıklara saklasam o da olmaz ![]() ![]() ![]() Aşkı saklayacak yer bulamaz olduk artık hayatta ![]() ![]() Şimdi ben başımı yastığıma koyduğumda aşkı gökyüzüne bırakıyorum , dönüp gelsin de yastığımın altına kendi saklansın diye … |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Yastığımın Altında.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yastığımın Altında..Aşk bir ömür boyu olmaz mı ? Peki ben yastık altında saklasam bir ömür boyu sürmez mi ? keşke aşk bir ömür boyu sürse ama bence mümkün deil keşke hep yastık altında saklıyabilsek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok konuştum ama harika bir paylaşım ya çok tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
|