![]() |
Yağmurlar Yağdı Gözlerime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmurlar Yağdı GözlerimeYağmurlar yağdı gözlerime Gönlüm ,rüzgarlarla savruldu bir ikindi vakti ![]() ![]() Gizlememiştim böyle bir sevdayı yüreğimde Yağmurlar yağdı gözlerime Oydu, beni sana getiren Sicimine tutunup sana ulaştım bir akşam vakti ![]() ![]() Öylesine umuttu ki yakaladığım Yağmuru da sen sanıp ona ağlamışım ![]() ![]() ![]() Sabah ebemkuşağı sarmış baktım sevdamızı Onda sadece iki renk vardı: Biri pembe biri beyaz Yağmur dinmişti ama Benim sevdam dinmedi ![]() ![]() ![]() 'Haydi' dedim içimden 'haydi'Bir daha yaz, gönder Öyle ya yağmurun elleri vardı ![]() ![]() Şimşeğin parlaklığı aldı çocukluğumu ![]() ![]() ![]() Gözlerimde ışıltın çakmak çakmaktı ![]() ![]() ![]() Yağmur yağmasa da Sözlerim yağıyordu İşte bu teselli bendeki çocuğu sana bağladı ![]() ![]() Umudum ; gözlerinin ışıltısında esrimiş Rıhtımında yapayalnız beni bekliyordu Yıllar sonra bunu anlamak Beni bir kez daha sana bağlıyordu: Gözlerim yağmurlarla ağlıyordu ![]() ![]() ![]() Yaz ,kış ,sonbahar,ilkbahar Ağlıyorum her mevsim ; bize,geleceğimize Geçen zaman =geçen biziz Sakın ola dinmesini bekleme ![]() ![]() ![]() Sakın ola dinmesini bekleme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|