![]() |
Susturduğun Hayallerim Konuşuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susturduğun Hayallerim KonuşuyorBeni anlamayan yarin nesine inanıp nesine güveneyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vijdanınla örtüştürdüğün kişiliğine anlatacaksın dile gelenleri ![]() ![]() Beni bir kenara atıpta zebil ettiğin sevdanadır ihanetlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Seni adam sandığım yıllaradır hesabım ![]() ![]() ![]() ![]() beni başkalarından anlamaya çalışarak neticelere varmaların ![]() ![]() ![]() ![]() vur gecenin alnından ![]() ![]() ![]() anladığım şu:kahpenin ellerine düştüm yanmakla meşgulüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sessizce unutmak seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece yatarken ettiğim dualar seni unutabilmek adına ![]() ![]() Vuruldu kentim!vuruldu canevim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() griye dağlandı yamaçlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başım çatlıyor bu gecede yine ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybolmak kendimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin yerine ben yerin dibine giriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katlettiğin geleceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARABAHTIMDIN BENİM ![]() ![]() ŞİMDİ İSE ELLERİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GİT ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLDÜRDÜĞÜN HAYATIM HUZURLA GÖMÜLSÜN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana hakkımı helal etmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni o yalan kalbine terkediyorum ![]() ![]() Seni yokluğuma terkediyorum ![]() ![]() aLıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|