![]() |
Ve Qün Qelecek, Sana Bir Daha Qitmemek Üzere Qeleceqim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Qün Qelecek, Sana Bir Daha Qitmemek Üzere Qeleceqim...ve qün qeLecek, sana bir daha qitmemek üzere qeLeceqim ![]() ![]() ![]() GözLerini qördüm önce uzaktan, akLımı ba$ıma hep dar eden qözLerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürken sana, dü$ündüm; insan kac kere bu kadar mutLu oLur ki, oLur mu ki? yarınsız qeLmeLerim var ayak ucumda, sonu sana cıkan, sonrası buqünden qitmi$ ![]() ![]() ![]() ![]() Feneri uzakLıkLarda söndürdüqüm, hani qitmesem dediqim, otobüs camLarına e$ bir hüzün cıkmazı ![]() ![]() ![]() ![]() Cok uzaktaydım beLki her$eyden, sana yakınken, en büyük sıradanLıkLarı terkettim biLiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() BeLki bir rüyaydı ama inandım ![]() ![]() ![]() ![]() nisan yaqmuru dedikLeri bu muydu, icinde kaLıyor insanın ![]() ![]() ![]() ![]() qitmeLiyim diyorum, ayaqımda düqüm qibi sözLerin ![]() ![]() ![]() ![]() qitme dedin mi hatırLamıyorum biLe, ne cok an var kayboLduqum, buLma beni ![]() ![]() ![]() ![]() Senden her ayrıLı$ımda bir yanım senLe kaLacak biLiyorum ve kaLbimdeki aqrı, $u dü$Lerime qiren yara bu yüzden hic kapanmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Veda etmeyi sevmiyorum demi$ miydim? her qecenin sabahı var, var da; senin oLmayı özLedim diyor icim ve bu söyLem hep uzun sürüyor $imdiLerde ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yaptın bana? O ak$am otobüsten bozma servis aracıyLa evime dönerken, sanki hayat durmu$tu ve yarın sabah yeniden uyanmak isteyeceqim hic bir sebebim kaLmamı$tı ![]() ![]() ![]() ![]() yine de, eteqimden cekerek beni kandırmasına izin verdim icimdeki cocuqun ![]() ![]() ![]() ![]() hakLıydı biLiyorum, qüzeLdi cünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Bak burdayım $imdi, ne kadar uzaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() AkLımda kaLan o ´´öpücükLer ve cay´´ anLarının kurduqu, dayanıLmaz ic ceki$LerLe beraber ![]() ![]() ![]() ![]() Ne cok $eyin özetidir asLında iç cekmek ![]() ![]() ![]() ![]() Ne qeLdiyse onu yazmak istedim, basit bir kac sözLe anLatmak istedim, duru oLsunLar istedim, o unutuLmayanLar qibi, ne iyi ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ÜzüLme sakın, kısa ya$amı$LıkLar hic ya$amamı$ oLmaktan daha iyidir demi$ miydim? $imdi teseLLi diyeceksin beLkide, ba$ka ne varki diyeceqim ben de avutacak ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLeLim mi beraber, yada bo$ver uyuyaLım mı yine ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hatıra oLacak unutma, bir qün aLakasız bir yerde kar$ımıza cıksın istedim ve yine ben istedim ![]() ![]() ![]() ![]() BiL ki, icimde hep ömürLük bir sevda büyüteceqim, , ve qün qeLecek, sana bir daha qitmemek üzere qeLeceqim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|