![]() |
Cennet Böyle Bi Yer Olmalı (Candan Ünal) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cennet Böyle Bi Yer Olmalı (Candan Ünal)Senin omzunda uyurken geceleri, bütün günahlarım silinmiş gibi geliyor ![]() Seni severken bütün acılarla baş edecek gücüm oluyor ![]() Bir diziyi seyreder gibi seyrediyorum seni ![]() ![]() Gülümsetiyor beni seni sevmek çünkü kendimi sevginin gücüyle tamamlıyorum ![]() ![]() Seni sevmek özgürlüğüm benim! Suyun üstünde yürüyebilmek, kanatsızken uçabilmek, elini uzatıp güneşe dokunabilmek gibi; seni severek sınırlarımı kaldırıyorum ![]() Ne zaman gözlerim gözlerinle karşılaşsa, gevşiyor bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman dokunsam tenine, ne zaman dudağın dudağıma değse, içim titriyor ![]() ![]() ![]() Geceleri şu yatağa uzanınca, sımsıkı sarılıp yanımda uyuyorsun ya, ayaklarımız uyuşuncaya kadar birbiri üstünde duruyor ya, vücudumuzun her yanı birbirine değerek ter içinde kalıyor ya, sonra dönüp başımı omzunla göğsün arasında bir yere koyup kokunu duyuyorum ya; işte aklıma tek bir cümle geliyor o zaman: Cennet böyle bir yer olmalı! Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|